Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Spindleruv Mlyn

Tjekkiet

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Spindleruv Mlyn

Hvis du interesserer dig for skiture og den tjekkiske kultur bør du lægge turen forbi Spindleruv Mlyn. Der bor kun 1.300 faste indbyggere i byen, men området er hjemsted for 20 pister, hvilket betyder, at byen er hjemsted for landets største skiområde. Når du er færdig med at stå på ski kan du med fordel overveje nogle af følgende aktiviteter til din rejseplan.

Elektrisk cykel

Spindleruv Mlyn er en charmerende bjergby hele året rundt, så hvis der ikke er sne under dit ophold kan du med fordel leje en elektrisk cykel og udforske byen. Du vil hurtigt opdage, at byen er hjemsted for utallige små åer, hyggelige butikker, og skjulte perler en masse. Du kan naturligvis også udforske byen om vinteren, så skal det bare være på snescooter.

Nova Dolska

De fleste aftener vil du sikkert føle for bare at sidde ved pejsen og drikke kaffe, te, eller hvilken som helst anden varm drink, men hvis det interesserer byder Spindleruv Mlyn også på et par muligheder hvad nattelivet angår. Deres musikklub i midtbyen er en af byens bedste og hvis du føler dig sulten på et eller andet tidspunkt vil du blive glad for at høre, at den ligger tæt på nogle fastfood steder.

Gorillapark

Hvis du hverken er til skiture eller vandring kan du overveje et besøg til denne udendørs aktivitetspark. Det er en relativt stor gorillapark med næsten 30 forskellige stadier. Det er en fantastisk destination for hele familien, men husk at tjekke højdekravene på forhånd hvis du har små børn med.

Spindleruv Mlyn byder besøgende på muligheden for at slappe af lige som det passer dem, uanset hvilken årstid man vælger at tage på besøg. Uanset om du er til skiture, cykelture, eller vandring vil du med garanti få dig en fantastisk weekend, ferie, eller forlænget ophold her i byen.

Rejser til Spindleruv Mlyn, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Spindleruv Mlyn og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Spindleruv Mlyn Tourist Information Office

Špindlerův Mlýn 173
543 51 Špindlerův Mlýn

T: +420 499 523 656

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tjekkiet

#Tjekkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tjekkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tjekkiet

#Foodie Tjekkiet Foodie Video Mad i Tjekkiet Det tjekkiske køkken er blevet stærkt påvirket af dets nabolande. Hver region har sine egne specialiteter, men traditionelt er måltiderne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tjekkiet i historiebøgerne

#History Tjekkiets historie video Historie kort fortalt Bosættelser i det nuværende Tjekkiet går tilbage til den palæolitiske æra. I det 3. århundrede f.Kr. begyndte de keltiske folkevandringer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Špindlerův Mlýn
overcast clouds
23 ° C
23.2 °
18.7 °
85 %
2.4kmh
98 %
ons
23 °
tors
25 °
fre
22 °
lør
21 °
søn
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SPINDLERUVMLYN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SpindleruvMlyn #iSpindleruvMlyn #VisitSpindleruvMlyn #CzechRepublic #VisitCzechia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her