Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Southampton

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Southampton

Southampton, som ligger på Englands sydlige kyst, omkring 75 miles sydvest for London, er et samfund, der giver besøgende mulighed for at rejse gennem tiden for at se nogle fantastiske ting.

God’s House Tower, for eksempel, blev færdigt i det 15. århundrede og er den første artilleri befæstning, som blev bygget specielt til dette formål. Mange af de middelalderlige mure står stadig, men der er også moderne bygninger at udforske, såsom SeaCity Museum.

Hvis du er klar til at udforske Southampton, så har du din mest spændende oplevelse nogensinde i vente! Lad os se nærmere på det.

Tudor House Museum

Når du besøger Tudor House Museum, som det har taget hele 9 år at opgradere fuldt ud, og som kun har været åbent i ca. 2 år siden renoveringen, vil du komme til at se livet i England, som det daterer sig tilbage til 1180. Den tidligste del af stedet er et Normannisk enfamiliehus, og det er interessant, at huset ofte kaldes Kong Johns Palads, selvom der ikke er noget bevis for, at Kong John nogensinde har besøgt stedet. Museet er også et godt sted at udforske de gamle bymure, informative udstillinger og et vidunderligt eksempel på den formelle urtehave fra det 16. århundrede.

Mange kender historien om Titanic, men hvad mange ikke ved er, at et flertal af besætningen stammer fra Southampton. SeaCity Museet hylder dem på en unik måde, fra besætningens synspunkt, og byder på et kig på den ulyksalige båd og det samfund, der støttede den. Glem ikke at besøge mindesmærket for ingeniørerne i båden, mens du er i området!

Et besøg til New Forest, måske?

Et af de største indhegnede græsningsarealer i hele landet ligger i Southampton-området, og der er mange små byer, der ligger spredt i området. Der er også en nationalpark i området, der er fyldt med elletræer langs Beaulieu River, der giver nogle dramatiske landskaber. Det er det største område af usået vegetation i hele regionen og et vidunderligt sted bare komme væk fra bylivets stress og jag for en stund.

Hvis du vil se mere af, hvordan livet var i sin tid i området, kan du besøge Holyrood Kirke, som var en af ​​de oprindelige fem kirker, der tjente det gamle bjergomgivne samfund. Den blev bygget i det 14. århundrede, men ødelagt under en blitzkrieg i november 1940. I dag er ruinerne er dedikeret til sejlere i handelsflåden, og du får chancen for at se et klassisk middelalderligt tårn fra en religiøs bygning.

Seværdigheder i Southampton

Hillier Gardens

Hillier Gardens, nordvest for byen, er en samling af over 42.000 planter fra hele verden. Ligesom en botanisk have er det en dejlig måde at tilbringe dagen på.

Museum of Archaeology

Dette museum fortæller Southamptons historie med displays fra forhistorisk, romersk, saksisk og middelalderlig tid.

Medieval Merchants’ House

Dette er et af de tidligste overlevende købmandshjem i Storbritannien. Turister kan få et glimt og se, hvordan livet var for 700 år siden takket være de autentisk genskabte møbler og den generelle stemning.

Solent Sky

Solent Sky, hvor verdens første vandfly blev bygget. Det er også stedet, hvor Spitfire jagerfly, der blev brugt stærkt i Anden Verdenskrig, blev født.

Southampton City Art Gallery

Beliggende i hjertet af kulturkvarteret indeholder det over 3.500 kunstværker, der spænder over seks århundreders europæisk kultur. Britisk kunst fra det 20. århundrede er stadig hovedattraktionen her.

Marwell Zoo

Hvis du besøger Southampton med børn, er Marwell Zoo mindre end 13 km fra byens centrum. Med over 1200 dyr har denne populære zoo over en halv million besøgende hvert år! For noget mere fredeligt, hvorfor ikke prøve Exbury Gardens og Steam Railway, hvor du kan opleve de dejlige skovhaver og endda tage en tur på dampbanerne, der kører rundt i parken.

The Mayflower theatre

For teatergængere har Southampton en fantastisk teaterunderholdning. Mayflower er det største teater i det sydlige England og også et almindeligt sted for West End -produktioner, når de turnerer.

Rejser til Southampton, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Southampton og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Southampton Tourist Information

T: +44

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Southampton
overcast clouds
14.1 ° C
15.5 °
12.6 °
94 %
2.9kmh
100 %
søn
17 °
man
17 °
tirs
18 °
ons
19 °
tors
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Southampton
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Southampton #iSouthampton #VisitSouthampton #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her