Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sousse

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sousse

Med lange sandstrande, et fremragende klima, smukke moskeer og fascinerende museer har Sousse længe været et populært valg blandt turister. Der er en blanding af historiske charme og moderne bekvemmeligheder, og du vil finde en lang række hoteller, lejligheder og fantastiske restauranter på din ferie. Sousse ligger ca. 1,5 time fra Tunis lufthavn, og flyvetiden er kort, så det varer ikke længe, før du kan nyde den tunesiske sol.

På din ferie i Sousse kan du slappe af i det varme vejr og feste om aftenen på den lange sandstrand. På en ferie i Sousse er der masser af underholdning for alle aldre på de største hoteller, klubber og barer. Nogle af de bedste strande i Tunisien kan du finde i Hamman Sousse med krystalklart vand og en smuk udsigt. Hvis du leder efter vandsportsaktiviteter til din ferie, er der i Sousse jetski, kajakker og vandski på Coralia Club Palm Beach.

Gør et godt køb på din ferie i Sousse. Medinaen i Sousse er meget imponerende med gode tilbud til en billig pris. Besøgende i Sousse, der leder efter moderne butikker, vil synes om det enorme fireetagers shoppingcenter uden for medinaen, hvor der er varer fra hele Nordafrika. Få en bedre forståelse af Tunesiens historie ved at besøge katakomberne i Sousse. En ferie i Sousse tilbyder en kombination af gammel tunesisk charme og moderne bekvemmeligheder, så det er det perfekte sted til en ferie i solen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sousse
few clouds
20.9 ° C
20.9 °
18.9 °
64 %
2.1kmh
20 %
ons
28 °
tors
29 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sousse #iSousse #VisitSousse #Tunisia #VisitTunisia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sousse
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her