Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sorrento

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sorrento

Godt nok er Sorrento kendt for at være en badeby, men det er ikke et sted som byder på den typiske badebysoplevelse. Du kan naturligvis sagtens finde alle de kitschy souvenirs og dyre restauranter som er udviklet til turister, men byen er også hjemsted for butikker som sælger hjemmelavede blonder og keramikfigurer – og der er masser af interessante samtaler at hente, hvis det kunne friste.
Hvis du kan få dig selv til at kigge væk fra Mount Vesuvius bør du overveje at indarbejde nogle af følgende muligheder i din rejseplan.

Tag dig tid til at nyde havnen.

Der er ikke en rigtig strand i Sorrento da byen er omringet af høje klipper, men der er en fin lille strandhavn, hvor der ligger både til rundt omkring. Find en stol frem og læs en bog hernede en dag hvor solen skinner.

Besøg Ciesa di San Francesco.

Mange turister i Sorrento er her fordi byen ligger tæt på Pompei og Napoli, men ved siden af Villa Communale Park ligger der en af de smukkeste kirker i hele verden. Den krakkede sten portico er resultatet af arabisk indflydelse og om sommeren byder området på adskillige udendørskoncerter og kunstudstillinger.

Få dig en skarp drink til en skarp pris.

Hvis du gerne vil dyppe tæerne i den lokale kultur bør du lægge turen forbi Fauno Bar ved Piazza Tasso. Her er drinksene lidt dyrere end i resten af byen, med området byder på en atmosfære du for alt i verden bør opleve, om end det bare er i en time.

Sorrento byder på et unikt indblik i den italienske kultur som ikke findes andetsteds henne i Italien. Planlæg dit besøg hertil snarest muligt så du kan slappe af på den stilfulde måde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sorrento Tourist information

Via Luigi De Maio 35
80067 Sorrento
Tel: +39 081 8074033

www: Website Link

Regione Campania

via S. Lucia 81
80132 Napoli

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sorrento
clear sky
6.5 ° C
8.5 °
-1.4 °
74 %
1.5kmh
0 %
ons
10 °
tors
11 °
fre
12 °
lør
12 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sorrento #iSorrento #VisitSorrento #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sorrento
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her