Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Solvang

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Solvang

Solvang blev grundlagt i 1911 og byder på et lille stykke Danmark i det sydlige Californien. Byen er hjemsted for utallige restauranter, butikker, og bagere baseret i bygninger udført i den traditionelle danske stil. Byen blev grundlagt på en lille forhenværende mexicansk ø af en gruppe danskere og er efterhånden blevet en unik feriedestination i USA.

Der er blevet installeret adskillige landmærker i Solvang som forstærker byens kulturelle udseende og atmosfære, med det primære formål at hædre de danskere som tog turen hertil for hundrede år siden. Der er endda en kopi af Københavns lille havfrue, en buste af HC Andersen, og en 1:3 skala kopi af Rundetårn, fuldført i 1991.

Byen er derudover også hjemsted for danske vindmøller, bindingsværkshuse, og utallige begivenheder med folkedans i fokus. Siden 1936 har byen afholdt Danish Days hvert år i september, hvor der er marcherende bands, folkedans, og flåder som hjælper med at fejre den lokale kultur. Deltag i æbleskivespisningskonkurrencen og sørg for at være der til morgenmad en søndag morgen. Festival Theater blev bygget i 1974 og er hjemsted for 700 pladser. Der afholdes ofte lokale udgaver af kendte værker her på teatret.

Et par kilometer udenfor byen vil du finde et kasino på Santa Ynez reservatet, hvor du kan gamble og tage til shows. Reservatet byder også på spafaciliteter. Musikfans bør planlægge en tur til Neverland og hvis man interesserer sig for vandrestier bør man tage en tur ud til Nojoqui Falls, hvor man nogle gange kan tage ud at se vandfaldet.

Solvang byder på en unik udforskningsmulighed i behagelige omgivelser. Medbring behagelige sko og forbered dig på at spise nogle fantastiske måltider under dit besøg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

California Tourism

555 Capitol Mall, Ste
1100 Sacramento
California 95814

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Solvang
fog
13.1 ° C
15.1 °
11.3 °
97 %
0kmh
90 %
lør
30 °
søn
28 °
man
26 °
tirs
31 °
ons
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Solvang
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Solvang #iSolvang #VisitSolvang #California #VisitCalifornia #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her