Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Soller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Soller

Sóller ligger på Mallorcas nordvestlige kyst, 3 kilometer fra selve kysten. Byen ligger i en dal som har samme form som en skål og er kendt verden over for at være hjemsted for sporvognen som kører direkte til havnen. Det virker lidt som et vognsystem, ligesom i San Francisco, og turen byder på nogle fantastiske udsigter inden du overhovedet når ud til kysten.

Byen byder på adskillige historiske strukturer

Du vil hurtigt opdage at der lægges vægt på fortiden og hvordan den har med samfundets og øens fremtid at gøre i Sóller. Dette vil især være indlysende når du ser Saint Bartomeu. Kirken er udført i blanding af gotisk design og barokstil; bygningen vender mod byens hovedplads og byder besøgende på visuelt imponerende udsmykning og vinduer. Kirken blev først bygget i 1236, men mange af de moderne tilføjelser du vil kunne se i dag blev indførte sidst i det 17. århundrede.

Derudover vil du også opdage at Placa Constitucio er et fantastisk sted at udforske. Området er fyldt med askillige små, hyggelige caféer som byder på lækkerier, mørk kaffe, og et fantastisk måltid hvis nu du er blevet meget sulten. Byens sporvogn kører igennem pladsen og hovedbanegården er blevet lavet om til et museum som uden tvivl også er et besøg værd.

Vi anbefaler også at du tager dig tid til at udforske Ca’n Prunera – byens (måske endda hele øens) bedste galleri. Her udstilles der adskillige kunstværker fra nogle af verdens mest velkendte navne, såsom Picasso, Miro, Klimt, og Gauguin. Kunstneren Juli Ramis, som er født og opvokset i Sóller, udgør en del af den permanente udstilling. Derudover byder galleriet på en skulpturhave og en samling af dukker som omfatter hele det 20. århundrede.

Hvad har Sóller ellers at byde på?

Forestil dig et afslappende måltid på en klippetop med udsigt over havet. Du sidder på terrassen mens den lette brise sørger for at du kan holde varmen ud. Takket være duften som langsomt driver forbi dit bord er atmosfæren helt perfekt. Hos Bens d’Avall kan du tilfredsstile din trang til fantastisk mad mens du nyder Mallorcas smukke solnedgang. Sørg for at nyde de sæsonbestemte retter som tilbydes samt bestille en carpaccio som er brygget til perfektion.

Hvis du er ude efter en mere rustik oplevelse med en lignende udsigt anbefaler vi Es Passeig. Her vil du blive budt på mættende supper som tager udgangspunkt i de lokale rejer og hummere. Derudover vil du hurtigt opdage at deres chorizo og chutney begge er fantastisk tilbehør samt at tallerknerne er kreative, traditionelle, og yderst originale.

Rejser til Soller, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Soller og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Soller
clear sky
27.4 ° C
27.7 °
25.8 °
69 %
0.9kmh
2 %
man
34 °
tirs
35 °
ons
36 °
tors
35 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Soller
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Soller #iSoller #VisitSoller #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her