Gå til: Rejsetilbud, Ledig plads ?, Destination Guide, Andre deals, SoMe, eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Liverpool

#Liverpool Visit Liverpool Noget de fleste undlader at snakke om er det faktum, at Liverpools økonomiske udvidelse i det 18. århundrede muliggjordes af den atlantiske slavehandel. Det...

Weekend i Liverpool

Afrejse fra København: 26/10 2020
Hjemrejse fra Liverpool: 30/10 2020
Overnatning: Lejlighed Liverpool City Stays, Liverpool

Vi har gennemskuet et godt rejsetilbud til Liverpool hvis du gerne vil af sted og udnytte de mange gode tilbud der er i øjeblikket. Prisen er, ved 2 personer, kun 444 Dkr pr person for flyrejse t/r samt overnatning i lejlighed Liverpool City Stays, Liverpool der får gode anmeldelser.

Hvis du vil være selvkørende under din tur til Liverpool kan du leje en bil for blot 526 kr.

Fly er fundet hos Jetradar til 86 Dkr pr person t/r, hotel er fundet til 358 Dkr pr person i dobbeltværelse for perioden.

Flybillet er fundet den 14/09 2020 hos Jetradar

Hotel er fundet den 14/09 2020 hos Hotellook

Billeje tilbud er fundet den 14/09 2020 hos DiscoverCars

Forbehold for udsolgt tilbud: Dette tilbud fundet hos Aviasales / hotellook den 14/09 2020 klokken 07.30

Check ledighed

I søgemaskinen kan du checke aktuelle ledige pladser på ønsket dato

Hotel og lejlighed i Liverpool

Hvis du vil have inspiration kan du her se en liste med anbefalede hoteller og lejligheder, gæsteanbefalinger bliver opdateret via ekstern database hos TrustYou kundeanmeldelser.

Oplevelser i Liverpool

Hvis det er første gang du besøger Liverpool kunne du måske være interesseret i at opleve byen sammen med en lokal guide.

Der er en lang række forskellige tilbud fra byrundture til aften arrangementer med mad og drikke.

Destination guider

Herunder kan du finde relevante links til destinationen i landet og til byer hvor du kan læse mere om mulighederne på destinationen

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Liverpool

#Liverpool Visit Liverpool Noget de fleste undlader at snakke om er det faktum, at Liverpools økonomiske udvidelse i det 18. århundrede muliggjordes af den atlantiske slavehandel. Det...

Andre deals:

Herunder kan du se andre deals / tilbud der måske vil interessere dig

Om tilbud / priser:

Vi er ikke et rejsebureau. Vi finder og informerer om gode rejsetilbud fra mange forskellige rejsebureauer. Priserne der er angivet er de priser der er gældende da vi har fundet tilbuddet på eksterne søgemakiner og websites.

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Populære hashtags på vores sider:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Det skal du opleve i Liverpool

Liverpool er berømt for sin rige historie og er hjemsted for mange verdensberømte attraktioner.

Liverpools attraktioner og bygninger er bredt anerkendt blandt de største eksempler i verden af ​​deres respektive stilarter, såsom Cunard Building, Port of Liverpool Building og Royal Liver Building – samlet kendt som Three Graces. I 2004 blev mange områder af Liverpools centrum tildelt verdensarvsstatus af UNESCO – opdelt i seks separate steder, herunder Pier Head, Albert Dock og William Brown Street, her finder du mange af Liverpools mest ikoniske arkitektoniske vartegn.

Udpeget europæisk kulturhovedstad i 2008 og verdenshovedstad for pop af Guinness World Records, har Liverpool født en overflod af musikalsk talent, fra The Beatles og Merseybeat-æraen til mere moderne bands som Echo & the Bunnymen og Frankie Går til Hollywood. Tjek The Beatles Story, opdag Liverpools rige maritime historie på Merseyside Maritime Museum, fordyb dig dybere ned i Liverpools fortid med et besøg på et af dets mange andre museer, bliv kultiveret med et besøg i Tate Liverpool eller The Walker Gallery, tag panoramaudsigten af byen fra Radio City Tower, Liverpool Anglican Cathedral eller Liverpool’s Wheel.

Uanset hvad din grund til at besøge denne fantastiske by, er du sikker på at blive forelsket i dens storslåede arkitektur, dens venlige mennesker, dens rige historie, dens fantastiske kultur … og dybest set alle Liverpool attraktioner, der tilbydes.

Albert Dock

En af Liverpools mest æstetisk tiltalende attraktioner, Albert Dock, skal være lige øverst på enhver besøgendes liste. Ikke alene er kajen et UNESCO-verdensarvsted, det huser også den største samling af bygninger i klasse I i landet. Her findes et antal af Liverpools mest populære attraktioner.

Liverpool katedral

Liverpools monumentale og storslåede katedral åbnede i 1978 og er den største i Storbritannien og den ottende største i verden – hvilket betyder, at den med rette betragtes som en national skat. Katedralen kan prale af en række rekordstatistikker – såsom at have Storbritanniens største orgel og verdens bredeste og højeste buer i gotisk stil – og der er en spektakulær udsigt over byen fra dets tårn.

Beatles historie

Denne prisvindende attraktion fortæller historien om fire gutter fra Liverpool, der fortsatte med at danne et af de mest succesrige bands i verden. Fra deres lille begyndelse til højden af ​​deres karriere – såvel som deres solokarriere og John og Georges død – er dette den mest omfattende Beatles-udstilling, du besøger.

Verdensmuseet

Alle elsker et godt museum, og Liverpools verdensmuseum er et af de bedste i landet. Denne attraktion er specialiseret i videnskaber og menneskelige kulturer med et planetarium, akvarium og forskellige rumudstillinger om rotation. Som en ekstra bonus er det helt gratis.

Tate Liverpool

En af Albert Docks mange attraktioner, Tate Liverpool, er et britisk og internationalt moderne og moderne kunstgalleri. Tidligere udstillinger har inkluderet Jackson Pollock: Behind the Spots, Transmitting Andy Warhol og Mondrian og hans studier, og galleriet spillede en integreret rolle i Liverpool Biennalen. Med en regelmæssigt skiftende udstillingsrulle vil du være sikker på at finde noget af interesse her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her