Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sliema

Malta

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sliema

Den smukke bugt ved Sliema og den flotte udsigt over Valletta danner den perfekte ramme for en ferie, hvor du kan nyde solen og maltesernes gæstfrihed. Sliema ligger på østkysten af Malta, og det er en både populær og mondæn destination til din ferie på Malta. Flotte strandpromenader, elegante butikker, lækre restauranter og smarte barer gør Sliema til det perfekte sted til en afslappende solferie ved Middelhavet. Den tidligere fiskerby Sliema er nu en populær ferieby, og den ligger kun en kort tur med taxa fra partybyen St Julian’s.

Om aftenen og natten fester man på de mange barer og diskoteker langs Sliema strandpromenade. Her finder du alt fra traditionelle pubber til store moderne barer med dansegulv, og der er noget for enhver smag i Sliema. De fleste barer serverer en blanding af lokale og internationale øl, lokal vin og cocktails. Mange steder kan man sidde udenfor, og nogle af stederne har levende musik på udvalgte aftener.

Malta er ved at udvikle sig til et af de mest trendy steder at tage på clubbing ferie. Der afholdes kæmpe musikarrangementer hvert år, blandt andet den store “Isle of MTV” koncert og events på Ministry of Sound, og Malta er stedet, hvis ferien skal leves om natten. Sliema er en mondæn ferieby med et sjovt natteliv. Når de mere morgenfriske turister er gået i seng, fester natteravnene på de mange barer og restauranter, der har åbent til sent. Der er både livlige klubber til de unge grupper og mere rolige restauranter og barer, hvor man kan nyde en nightcap i fred og ro. Når der virkelig skal være fest, starter man i Sliema med en flot cocktail, før turen går til Maltas største partysted Paceville i St. Julian’s.

Nabobyen til Sliema, St. Julian’s, er kendt som Maltas clubbing hovedstad. De største natklubber og barer ligger i området Paceville, blandt andet Empire Club, Plush Lounge og Sky Club. Klubberne er indrettet med danseområder og barer med forskellige temaer, og der spilles en blanding af R&B;, House, Chart og Urban. Om sommeren vrimler det med mennesker hver eneste aften i Paceville, og det er en broget flok gæster i alle aldre. Mange barer spiller høj musik, og der er altid tilbud på drinks. Hvis du føler, at heldet er med dig, ligger der et casino på Dragonara Point, og derudover har både butikker og fastfood restauranter i Paceville døgnåbent.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sliema Tourist Information

Plaza Commercial Centre
Information Desk

T: +356 2136 3691

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus på Malta

#Malta #Covid19 Coronavirus status / statistik - Malta Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Malta

#Foodie Malta Foodie Video Mad i Malta Maltas køkken er en kombination af lokale opskrifter med påvirkninger fra de mange udenlandske erobrere, der har været på øerne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Malta i historiebøgerne

#History Maltas historie video Historie kort fortalt Den tidlige historie om Malta er et mysterium for både historikere og arkæologer. Hvad man ved er, at historien begyndte...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Malta valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#malta #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sliema
clear sky
21.3 ° C
22.2 °
21.3 °
64 %
8.8kmh
0 %
søn
24 °
man
24 °
tirs
24 °
ons
23 °
tors
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sliema #iSliema #VisitSliema #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sliema
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her