Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Skanes

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Skanes

Skanes er et af Tunisiens mest populære turistresorter. Denne travle by ligger kun 20 min. fra Tunis lufthavn, så det er især et godt valg, hvis du planlægger en familieferie. Hvad end du kan lide at slappe af ved havet eller ved poolen, vil du have masser at vælge imellem på en ferie i Skanes. På de brede sandstrande er vandet lavt og går ned i Middelhavet, og det er perfekt, hvis du rejser med mindre børn. De fleste hoteller har deres egen private sandstrækning, hvor du kan leje en liggestol for at nyde den tunesiske sol. Det er perfekt til afslapning, sikker svømning og solbadning på din ferie. I Skanes er der også masser af former for vandsport, hvis du kan lide lidt spænding.

Hvis du gerne vi nyde nogle dage ude, når du er på ferie i Skanes, så skal du tage en 10 minutters taxatur til den historiske havneby Monastir. Nyd den smukke udsigt over kysten fra fortet fra det 8. århundrede, som ligger på en bakketop, eller besøg det imponerende mausoleum Bouguiba med sine to gyldne og grønne kupler, som er oplyst om aftenen. Hvis du kan lide noget mere sportsligt, er der ridning, kamelsafarier, gokartture og strandbuggy på en ferie i Skanes. Planlægger du en golfferie? I Skanes er der de anerkendte 18-hullers golfbaner Palm Links og Flamingo, hvor du kan bruge dine dage på at forbedre dit sving på greenen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Skanes
clear sky
19 ° C
19 °
17 °
77 %
1kmh
2 %
tors
29 °
fre
28 °
lør
25 °
søn
26 °
man
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Skanes #iSkanes #VisitSkanes #Tunisia #VisitTunisia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Skanes
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her