Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Siena

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Siena

Når man tænker på Toscana bliver man mødt med billeder af smukke bakker, betagende udsigter, og enestående vingårde. Der ligger mange bakkeliggende byer i Toscana, hvoriblandt Siena er en af de største og mens imponerende – historisk set.

Midtbyen er blevet udpeget som historisk betydelig og byder på et væld af kulinariske og kunstneriske oplevelser. Læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente fra en tur til Siena.

Planlæg turen omkring Palio væddeløbet.

Palio di Siena er et hestevæddeløb som startede i middelalderen. Løbet løbes kun to gange om året, begge gange i juli måned. Hestene løber rundt om Piazza del Campo under banneret af et vægmaleri som specialbestilles før hvert væddeløb. Hvis du ikke har mulighed for at besøge Siena i væddeløbstiden bør du i det mindste besøge Contrade museet, så du kan se årets kunstværk.

Listen over religiøse destinationer er uendelig.

Der er nok kirker, basilikaer, og katedraler til, at selv de mest arkitekturinteresserede i sidste ende ville blive trætte af at besøge dem. Det er svært at vælge en enkel bygning men én ting er klart – katedralen i Siena er et mesterværk. Bygningsprocessen begyndte i det 12. århundrede. På det tidspunkt den blev bygget var den verdens største.

Tag på vandretur i Toscana.

Uanset om du tager på en rundvisning med en guide eller vandrer rundt i Toscanas natur selv, så vil du opleve, at Toscana er noget helt for sig selv. Det er en af de smukkeste områder i hele verden – og det skader naturligvis ikke at regionen byder på fantastisk vin.

Siena er ofte et stoppested for folk som tager på dagsture rundt i Italien for at se de mest kendte steder, men byen har nok at byde på til at man sagtens kan tilbringe en hel ferie her. Planlæg en tur til Siena så du kan tilbringe så lang tid som muligt i Toscana.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Siena Tourist Information

piazza Duomo, 1
Siena

T: +39 0577 280551

www: Website Link

Regione Toscana

TPT – Toscana Promozione Turistica

Via Vittorio Emanuele II, 62-64
50134 Firenze

T: +39 055 462801

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Province of Siena
broken clouds
29.8 ° C
31.9 °
28.6 °
54 %
6kmh
59 %
man
29 °
tirs
34 °
ons
35 °
tors
33 °
fre
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Tuscany #Siena #iSiena #VisitSiena #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Siena
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her