Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sibiu

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sibiu

Sibiu, der ligger ved ​​Cibin floden, plejede at være centrum for de transsylvanske saksere. Det er også blevet rangeret som et af de 10 bedste steder at bo i Europa af Forbes Magazine, og om vinteren er der et prisvindende skisportssted, der lader dig komme på pisterne.

Selvom det alle er gode grunde til, at folk skal besøge Sibiu, er det faktisk bare at ridse overfladen af, hvad denne by har at tilbyde besøgende. Byen har næsten altid været et travlt handelscenter, og den kan spore sine rødder helt tilbage til slutningen af ​​1100 -tallet. Et vigtigt center for den rumænsk -ortodokse kirke, og det er også hjemsted for den ældste zoologiske have i Rumænien.

Piata Mare er hvor du finder mange af Sibius kulturelle seværdigheder. Det afspejler de mange års tysk indflydelse i området, og der er mange historiske monumenter på pladsen. Det er virkelig hjertet af byen.

Hvis vandreture i naturen i stedet for at vandre rundt på et torv mere er din stil, så vil du gerne tage en dagstur op til Balea søen. Du kan tage en svævebane op til toppen, hvis du ønsker det, eller du kan tage en langsom køretur op ad en af ​​de smukkeste bjergveje.

Hvem kan ikke lide tog? Tog har været en del af næsten alles kultur i en eller anden form i den bedre del af 200 år, men det er ikke altid let at komme tæt på med nogle af de ældre dampmaskiner, der plejede at transportere vores forfædre frem og tilbage. Det kan dog gøres på Museum of Steam Locomotives. Det er også meget tæt på den fungerende jernbanes hovedlinje, så du kan se de rigtige tog i aktion, mens du udforsker tog fra gamle dage.

Rejser til Sibiu, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sibiu og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sibiu Tourist Information Office

Samuel Brukenthal
Entrance F
Sibiu 550178

T: +40 269 208 913

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rumænien

#Rumænien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rumænien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Rumænien

#Foodie Rumænien Foodie Video Mad i Rumænien Som mange lande i Europa er køkkenet i Rumænien blevet stærkt påvirket af dets naboer og tidligere besættelser. Græske, bulgarske,...
FAQ Wiki og fakta om landet

Rumænien i historiebøgerne

#History Rumæniens historie video Historie kort fortalt Arkæologiske fund tyder på, at de tidligste indbyggere i Rumænien var thrakiske stammer af indoeuropæisk oprindelse, efter at de var...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sibiu
few clouds
31.3 ° C
31.3 °
31.2 °
35 %
1.5kmh
20 %
man
29 °
tirs
31 °
ons
26 °
tors
27 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SIBIU
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sibiu #iSibiu #VisitSibiu #Romania #VisitRomania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her