Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Sharm el-Sheikh

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh ligger på den sydlige del af Sinai halvøen, i det Røde Hav. Højdepunktet ved ethvert besøg til Sharm el-Sheikh er de mange forskellige vandsports man kan deltage i, men øen har naturligvis også meget andet at byde på.

Du kan for eksempel gamble lidt i Naama Bay Casino eller tage en hyggetur til SOHO Square. Med dets mange dramatiske landskaber, tørre klimaer, og lange naturlige strandstrækninger har Sharm masser af charme at byde på.

Det er altid sjovt at udforske Ras Mohammed

Denne nationalpark byder på en fantastisk udsigt of Suez Golfen og Aqaba Golfen. Området beskyttes mod fiskeri og lignende menneskeaktiviteter, da koralrevene tog meget skede af disse aktiviteter. En af de primære argumenter for et besøg til denne park er, at der er mange forskellige dykkermuligheder at vælge imellem. Du kan for eksempel bruge en hel eftermiddag bare på at udforske SS Thistlegorm.

Ras Mohammed består faktisk af to forskellige parker: Sanafir og Tiran. Tiran ligger 6 km fra spidsen af Sinai og byder på et hav af undervandsgrotter som man frit kan udforske. Derudover vil dykkere også blive budt på mangroveskove, 10-meter dybe pools, og et stort antal ørkenlevesteder som især er fantastiske destinationer for fuglekiggere.

Hvad med et besøg til et bibelsk ikon?

Sinai halvøen er bedst kendt som hjemstedet for Mount Sinai, som nogle gange kaldes Mount Horeb. Det siges i Biblen, at det var på dette bjerg Moses modtog De Ti Bud. Der ligger et græsk-ortodokst kapel, en moske, og et kloster på bjergets top. Saint Catherine klosteret er et af de to ældste klostre som stadig bruges i dag.

Man har ikke besøgt Egypten hvis man ikke har set mindst én Farao, så du bør overveje at tage en tur til Pharaoh’s Island når du er i Sharm. Øen ligger i Aqaba Golfen og er hjemsted for et citadel som er blevet brugt som alt fra fiskeri forpost til religiøst kapel igennem årene. Citadellet venter i øjeblikket på at blive godkendt til Verdensarvslisten. Der er et udvalg af rundvisninger at vælge imellem hvis du ikke har mod på at udforske øen på egen fod.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sharm el Sheikh
clear sky
32.6 ° C
32.6 °
32.6 °
45 %
4.1kmh
0 %
søn
33 °
man
33 °
tirs
34 °
ons
34 °
tors
35 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SharmElSheikh
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #SharmElSheikh #iSharmElSheikh #visitSharmElSheikh #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her