Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#SelvaDiValGardena

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Selva di Val Gardena

Selva di Val Gardena ligger for enden af ​​dalen, beliggende under den majestætiske Sella Ronda. For dem, der leder efter en rustik ferieoplevelse, der bringer det bedste fra det italienske udendørs til dem, er dette den perfekte ferie. Fra balsal til klatring, der er noget at lave her i hver sæson.

At vandre op til toppen af ​​et af de omkringliggende bjerge vil give dig en unik udfordring, men en smuk belønning. Med Dolomitternes fremspringende tinder i det fjerne, finder du en flot udsigt over landsbyen nedenfor. Hvis det ikke er noget, du vil finde afslappende at vandre så langt, kan du overveje at tage svævebanerne for at opleve de fantastiske udsigter på egen hånd.

I sommermånederne byder Selva di Val Gardena på adskillige kunstudstillinger, håndværksmarkeder og musikalske begivenheder. Du vil finde et strejf af middelhavskøkken i luften, mens du slingrer dig gennem gaderne.

I vintermånederne vil du finde mere end 1.200 km pister til rådighed for dig til dine skibehov. Du kan også stå på skøjter, udforske stier med snesko eller kælke med børnene. Der er adskillige ski-puber og barer, der byder på levende musik om aftenen, eller du kan gå på opdagelse i slottene eller kapellerne i regionen for en roligere oplevelse.

Hvis du elsker en ferie med masser af aktiviteter, vil du opdage, at Selva di Val Gardena er en vidunderlig destination. For dem, der ønsker at slappe af og dekomprimere fra livets stress, kan denne landsby også hjælpe dig med at gøre det. Med indkvartering til rådighed for stort set enhver smag, kommer Italien til live med et besøg her.

Rejser til Selva di Val Gardena, Italien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i Selva di Val Gardena og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Trentino

Trentino Marketing S.r.l.
Via Romagnosi 11
38122 Trento

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sëlva
clear sky
2.3 ° C
5.8 °
-0.9 °
68 %
1.4kmh
0 %
ons
2 °
tors
4 °
fre
-0 °
lør
2 °
søn
4 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SelvaDiValGardena #iSelvaDiValGardena #VisitSelvaDiValGardena #TrentinoAltoAdige #VisitTrentinoAltoAdige #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SelvaDiValGardena
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her