Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Schloss Thurnau

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Hotel Schloss Thurnau er indrettet i et slot der oprindeligt er bygget i det 13. århundrede, slottet ligger i det historiske centrum af Thurnau der ligger i Bayern i den region der er kendt som Fränkische Schweiz.

Schloss Thurnau er et af Fränkische Schweiz største og bedst kendte slotte med bygninger og arkitektonisk påvirkning fra næsten alle perioder af regionens historie.

Her kan du sove i moderne værelser og suiter i en historisk atmosfære. Der er også en tilstødende bygning med lejligheder indrettet i rustik stil med smuk udsigt over søen eller slottet.

Hvis du vil have storby med i oplevelserne er de nærmeste byer Landshut, Deggendorf, Passau og naturligvis Bayerns hovedstad, München.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Thurnau
overcast clouds
20.4 ° C
22.2 °
19.3 °
67 %
2.7kmh
100 %
man
21 °
tirs
18 °
ons
20 °
tors
19 °
fre
20 °

City guides

Bayreuth

#Bayreuth Visit Bayreuth En af de mest kulturelt udtryksfulde museer i verden ligger i Bayreuth. Det er Richard Wagner Museum på Wahnfried House, og dette var...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SchlossThurnau
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her