Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Savannah

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Savannah

At besøge Savannah er som at gå gennem en historiebog om USA. Du finder brostensbelagte gader, der er hyggelige og stille. Der er hjem fra det 18. århundrede, der står med storhed, som om de lige var færdige. Du finder madfestivaler, kunstudstillinger og krigsgenoptrædener som en del af det daglige liv.

I Savannah kan du endda tage en flodbådskrydstogt på en gammeldags dampskib. Sørg for at blive hængende langs River Street, som kan findes lige langs Savannah River. Det er her butikker, antikvitetsbutikker, pubber og gallerier alle er placeret. Det er her, du finder varm gæstfrihed og unikke muligheder for aftenunderholdning.

Det historiske distrikt er en anden perle, som Savannah tilbyder. Du vil opdage tårnhøje egetræer, velplejede haver og spansk mos, der er draperet næsten overalt. Find en udendørs café, nyd varm kaffe og find en koncert, et teater eller en kunstudstilling, du kan nyde. I alt er der 20+ pladser, der tilbyder religiøse steder, monumenter og palæer at udforske.

Når vejret er smukt, skal du tage en dag, mens du besøger Savannah for at nyde Tybee Island. Det er kun 20 minutter øst for byen, og du finder omkring 10 kilometer offentlig strand at nyde. Der er stier til fods eller cykling. Fiskeri er altid en mulighed, ligesom sejlads sammen med andre marine sportsgrene. Hvis du er heldig, kan du endda få øje på en flaske næse delfiner.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Georgia Tourism

ExploreGeorgia.org

T: +1 800-847-4842

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Savannah
few clouds
26.2 ° C
27.8 °
23.3 °
85 %
1.5kmh
20 %
lør
32 °
søn
32 °
man
34 °
tirs
35 °
ons
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Savannah
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Savannah #iSavannah #VisitSavannah #Georgia #VisitGeorgia #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her