Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Sarasota

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sarasota

Sarasota, Florida, er muligvis ikke hverken Disney World eller Miami, men det er hjemsted for nogle af verdens smukkeste strande samt brugbare kunstmuseer og et fascinerende havakvarium.

Mens Siesta Key og Longboat Key er dyre, har de miles af prisvindende strande sammen med masser af strandaktiviteter: sejlsport, spisning og leg. Hver lørdag aften forekommer trommecirklen ved Siesta Key. Dette er en samling på stranden af ​​musikere, digtere og trommeslagere, og den er berømt i Sarasota – en god ting at gå til for dem, der leder efter noget at gøre “uden for den slagne vej.”

I krydset mellem 41 og University Parkway sidder Classic Car Museum, en skattekiste af antikke biler og andre Americana, såsom arkadespil og plakater. Dette er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag, da det for det meste er indeni. Næsten på tværs af gaden fra Classic Car Museum er Ringling Museum of Art, et stadigt voksende museumskompleks finansieret af cirkusmagnat John Ringlings ejendom. Hans hus, C’adz’an, er for nylig blevet restaureret og er pen til offentligheden.

Museet er meget større, end det ser ud, og de roterende udstillinger skifter flere gange om året – dette er et Sarasota-”must-see”. Nede på gaden fra Ringling Museum ligger Sarasota Jungle Gardens, en botanisk zoologisk have, hvor man kan fodre pelikaner og flamingoer, sidde blandt eksotiske planter eller stille op til et foto med flere papegøjer, der ligger på din skulder. Længere sydpå langs US 41 finder du Mote Marine Laboratory, et marine akvarium. Det er mere “videnskabeligt” end det nærliggende marine akvarium i Tampa, men det formår også at være ret familievenligt, og Snooty, den beboer manatee – har glædet besøgende i årtier.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Florida Tourism

VisitFlorida.com

T: +1 888-735-2872

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sarasota
clear sky
26.2 ° C
27.7 °
24.5 °
93 %
1.5kmh
1 %
tirs
32 °
ons
32 °
tors
32 °
fre
32 °
lør
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Sarasota
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sarasota #iSarasota #VisitSarasota #Florida #VisitFlorida #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her