Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#SaoTome

Sao Tome og Principe Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sao Tome og Principe

#Sao Tome and Principe Rejser til Sao Tome and Principe Den Demokratiske Republik São Tomé og Principe er en ø nation i Guinea-golfen. Opdaget af Portugal...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sao Tome

Sao Tome blev grundlagt i 1493 af Alvaro Caminha og er hovedstaden i Sao Tome og Principe. Den oprindelige bosættelse var baseret på et forsøg på at lokalisere jord, der var egnet til at dyrke sukker. Gennem århundrederne har det udviklet sig til en smuk destination, der tiltrækker turister blandt de der elsker øliv.

En af de vigtigste seværdigheder at se under et ophold i Sao Tome er Sao Sebastiao fæstning. Denne fæstning blev oprindeligt bygget for at beskytte de første bosættelser på øen, men i dag tjener det som et museum for religiøs kunst og genstande fra koloniæraen. Det var det første museum der åbnedes i landet og har været åbent siden 1976.

Sørg for at besøge fyret mens du er på fæstningen. Bygningen blev bygget i 1928 og er forbundet med fortets mure.

Vor Frue katedralen blev oprindeligt opført i det 15. århundrede, sandsynligvis tjente den oprindeligt som et defensivt tårn. Den nuværende katedral blev restaureret i det 19. århundrede, og hovedfacaden blev ændret i 1956, men historiens fodspor kan stadig findes inden for på murene.

Højesterets bygningen er et smukt eksempel neoklassisk arkitektur. Med de røde tage, en rigt udsmykket facade og en dominerende veranda er den rosa facade simpelthen fantastisk.

Sao Tome byder naturligvis også på et fantastisk strandliv, lokale kulinariske oplevelser og meget mere. Kom til denne smukke hovedstad og oplev et nyt tempo i dit liv – i alle fald for en periode.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sao Tome and Principes turistkontor

#Touristboard Sao Tome and Principe Tourism Authority Direcção de Turismo e Hotelaria de São Tomé e Príncipe Avenida Marginal 12 de Julho Caixa Postal nº40 Cidade de São Tomé São...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

São Tomé
light rain
25.4 ° C
25.4 °
25.4 °
79 %
3.8kmh
48 %
tors
25 °
fre
26 °
lør
27 °
søn
26 °
man
26 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SaoTome
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaoTome #iSaoTome #visitSaoTome #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her