Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Sao Paulo

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sao Paulo

Sao Paulo er den største by på den sydlige halvkugle. Det er en kosmopolitisk by, med mange forskellige kulturer, livsstile og trosretninger. Indbyggere i byen kommer fra 196 forskellige lande. Sao Paulo er et sted der er meget indbydende og med masser af oplevelses muligheder.

Diversiteten med ​​så mange kulturer har ført til ​​en blomstrende og levende kunst- og musikkultur. Prøv at komme til en forestilling i Sala Sao Paulo, hvor statens symfoniorkester spiller regelmæssigt. Et besøg på Saint Peter Theatre eller Municipal Theater of Sao Paulo er ligeledes anbefalelsesværdigt. Litteraturen er også vigtigt i Sao Paulo. Besøg fo eksempel biblioteket i Sao Paulo og Mario de Andrade-biblioteket.

Der er også de mange museer, der ligger forskellige steder rundt omkring i byen. Et af de mest fantastiske er Ipiranga museet, det blev oprindeligt opført som et monument til Brasiliens uafhængighed i 1895. Mere end 100.000 genstande er udstillet, mens haverne næsten er et udendørs museum i sig selv. Du bør også bruge tid på Sao Paulo Museum of Art og Ema Gordon Klabin Cultural Foundation haverne, hvis du har mulighed for dette.

Sao Paulo er den type by, der trækker i dig tilbage år efter år på grund af alt hvad den har at tilbyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sao Paulo Tourist Information

Praça da República S/N
Centro Histórico de São Paulo
São Paulo SP 01039-000

T: +55 11 2226 0400

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

São Paulo
clear sky
14 ° C
18 °
9.1 °
83 %
1kmh
0 %
lør
27 °
søn
27 °
man
28 °
tirs
29 °
ons
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SaoPaulo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #SaoPaulo #iSaoPaulo #visitSaoPaulo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her