Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Santo Domingo

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Santo Domingo

Den Dominicanske Republiks hovedstad har en rig historie og er anerkendt for at være den ældste europæiske by i Amerika. Den gamle by i Santo Domingo er opført på Verdensarvslisten. Den koloniale zone, som er grundlagt i 1496 af en bror til Christopher Columbus, er et af byens ældste kvarterer og er et fascinerende sted at gå på opdagelse.

Der er flere steder inden for den Koloniale Zone, der er værd at kigge på. Der er Ozama Fortet, Calle del Conde, Iglesia Regina Angelorum og Alcazar de Colon. Mens du opholder dig i Santo Domingo, skal du også sørge for at gå på opdagelse i Malecon. Gå tur langs George Washington Avenue, lige langs med vandet, så vil du finde snesevis af cafeer at prøve, kasinoer, du kan more dig med, og klubber, der byder på et livligt natteliv. Tag en karettur for at inspirere lidt romantik, hvis du vil, eller gå på indkøb langs Independence Avenue for at finde noget unikt.

Det er vigtigt at komme til stranden, når du er på ferie i Santo Domingo, men det er tid, der kan baseres på økoturisme. Tag til Mirador Sur, en park langs kysten, hvor du vil finde en meget familievenlig atmosfære. Jardin Botanico er en enorm park, der byder på regnskove og en japansk have, som man kan udforske, foruden flere andre biomer.

Sørg for at få en af Santo Domingos festivaler med, hvis du kan. Festival del Merengue finder sted hver sommer, mens det traditionelle karneval finder sted hvert forår. Der er ikke nogen bedre måde at opleve den lokale kultur på. Selv ved den dominikanske uafhængighedsdag i februar kan festerne spilde over i gaderne. Santo Domingo er en smuk, historisk og livlig by. Hvis du tager hertil, vil byen aldrig slippe dit hjerte.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Santo Domingo Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santo Domingo
overcast clouds
27.8 ° C
27.8 °
26.1 °
79 %
0.9kmh
100 %
tirs
33 °
ons
30 °
tors
29 °
fre
31 °
lør
26 °

Seværdigheder i Santo Domingo

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Santo Domingo

Hvis du ønsker lidt spænding på din ferie til Santo Domingo, er det bestemt værd at komme til den årlige Merengue-festival, der afholdes hver sommer. Du vil nyde at danse til fremragende musik og du kan endda være med i paraden, der spreder sig ud over strandene og baggårdene i byen.

Du bør inkludere en tur til Estadio Quisqueya, hvor Den Dominikanske Republiks adopterede nationalsport baseball bliver spillet.

I den vestlige del af området finder du maleriske victorianske hjem på gader fyldt med træer. Mange mennesker vælger at tage et guidet tur rundt i den dominikanske regerings hjem, nationalteater og kunstpaladset, der alle ligger i dette fortryllende område.

Kulturkendere vil nyde en dag, hvor man bare går rundt i de lokale områder Piantini og Naco, hvor der er en mangfoldighed af moderne butikker og flotte shoppingcentre.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #SantoDomingo #iSantoDomingo #visitSantoDomingo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SantoDomingo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her