Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Santiago de los Caballeros

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Santiago de los Caballeros

Santiago de los Caballeros tilbyder en unik blanding af kultur, køkken og historie, der gør det til den vigtigste destination for din ferieferie. Variety er livets krydderi, og det er netop, hvad Santiago (som det bredt forkortes til) tilbyder! Santiago ligger i hjertet af Den Dominikanske Republik og er landets næststørste by, så du kan opleve den elektriske travlhed i dette byparadis og stadig nyde at slappe af ved stranden.

Livlige Santiago er det perfekte feriemål for dem, der ønsker at slappe af, men foretrækker stadig det hurtigere tempo i et bymiljø. Med strandmuligheder kun en time væk og kort afstandsadgang til lokale eventyraktiviteter er Santiago det perfekte sted at være, uanset hvad dit hjerte ønsker.

Santiago er en unik destination af mange grunde. Afslapning er altid topprioritet på en ferie, men Santiago tilbyder gæsterne en mulighed for at udforske en meget anden ferieoplevelse. Oplev det ægte Caribien og de vidunderlige mennesker i Den Dominikanske Republik med et besøg i Santiago.

Gør Centro Cultural de Santiago til dit første stop på din spændende rejse ind i byens rige lokale historie. Fantastisk kunst, teater og koncerter er den perfekte måde at starte dit kulturelle eventyr på. Hvis detailhandel er din valgte terapi, er Santiago hjemsted for tre massive indkøbscentre, så du kan bruge timer på at forkæle dig selv i din egen shop-a-thon! En ting at huske er, at amerikanske dollars er bredt accepteret i den Dominikanske Republik, så der er ingen grund til at søge efter en valutaveksling for at konvertere til Dominikanske Pesos.

Den Dominikanske Republik er også kendt for nogle af de bedste cigarer i verden. Hvor bedre at starte end med en tur til tobaksmuseet for at lære om Santiago de los Caballeros ‘mest berømte luksuseksport?

For en afgang fra bylivet er Puerto Plata en kort times kørsel, så du kan fordybe dig i det klare turkisblå vand og snorkle med havdyrene eller nyde en afslappende katamarantur på Caribien. En anden udendørs eventyrtur er Yaque Del Norte-floden, hvor spændingssøgere kan køre ned ad stryk for rafting-spænding.

En anden rolig pause med en lille sportsudfordring er golf, og en af ​​de mest populære golfpletter i verden er Den Dominikanske Republik! Las Aromas Golf Club Sports giver den ivrige golfspiller 18 udfordrende huller, der er beliggende i det smukke landskab i de bølgende bakker i Santiago.

Er du klar til at danse med stjernerne? Merengue er den Dominikanske Republiks nationale dans og noget, du skal opleve under dit besøg! Santiago er et oplevelsessted rig på Merengue-muligheder på de store klubber og lokale barer.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Santiago de los Caballeros Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santiago de los Caballeros
scattered clouds
24 ° C
24.8 °
21 °
88 %
2.1kmh
40 %
tirs
29 °
ons
30 °
tors
32 °
fre
31 °
lør
22 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SantiagodelosCaballeros
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #SantiagodelosCaballeros #iSantiagodelosCaballeros #visitSantiagodelosCaballeros #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her