Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#SantiagoDeCompostela

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Santiago de Compostela

Santiago de Compostela, der ligger i det nordvestlige Spanien, er hovedstaden i landsdelen Galicien. Byen er grundlagt omkring katedralen inden for dens grænser, Jakobs-katedralen, og det var et af de førende katolske pilgrimsmål fra begyndelsen af det 9. århundrede.

Den gamle by i Santiago de Compostela her været på UNESCOs Verdensarvsliste i næsten 30 år, og hvis du vælger at udforske byen selv, vil du finde mange smalle gader, nicher, og vidundere fra det 15. århundrede, der vil fange din fantasi.

Gå pilgrimsruten, også hvis du ikke er religiøs

Grunden til, at byen er opkaldt efter Sankt Jakob den Ældre, er at han menes at være begravet i selve katedralen i Santiago de Compostela. Da han var en af Jesus’ oprindelige 12 apostle, har kristne valfartet til dette område for at hylde denne mand og den storslåede bygning, der hilser dem som vidnesbyrd om romansk arkitektur. Det, der gør den katedral unik, er dog, at der med tiden er blevet tilføjet både gotiske og barokke indflydelser, så det har en virkelig unik stemning.

Mest bemærkelsesværdig er Herlighedens Søjlegang, som oprindeligt blev bestilt i det 12. århundrede. Hensigten var, at bygningsværket skulle tjene som a repræsentation af det Gamle Testamente og Åbenbaringens Bog, og det er en fantastisk demonstration af kunsthåndværk. Der er tre runde buer på plads, der repræsenterer kirkens skibe, og de er bare begyndelsen på alle de kunstneriske vidundere, du finder inden i. Katedralen har været fredet siden 1889.

Tag en cykeltur omkring i byen og se dig om!

Med så mange unikke muligheder i Santiago de Compostela, anbefaler vi, at du, efter du går på opdagelse i katedralen, tager en dag til at udforske denne by på lejet cykel. Der er så mange forskellige og vidunderlige steder, hvor du kan prøve nye fødevarer, snuppe en drik efter eget valg, og lade dig benove over den historiske betydning af de bygninger, der udgør byens Gamle By.

Hvis du søger noget lidt mere moderne at lave under dit ophold, anbefaler vi på det varmeste det Galiciske Center for Moderne Kunst. Bygningen selv er måske ikke så bemærkelsesværdig, da den mest af alt ligner en stak cementblokke, men det er inden i, skatterne er! Der udstilles mest Galiciske kunstnere, mens der er flere midlertidige udstillinger, der kører på skift i årets løb og omhandler verdensdækkende trends i moderne kunst. Der afholdes arrangementer hele året, især på pilgrimstidspunkterne, så enhver kan fordybe sig i den lokale kultur.

Rejser til Santiago de Compostela, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Santiago de Compostela og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourst Information Office Santiago De Compostela

Praza do Obradoiro
15704, Santiago de Compostela

T: +34 981 555 129

www: Website Link

Turismo de Galicia

Agencia de Turismo de Galicia
Carretera Santiago-Noia, Kilómetro 3
15896 A Coruña

T: +34 902200432

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santiago de Compostela
broken clouds
18.8 ° C
20.7 °
17.8 °
77 %
3.1kmh
75 %
man
24 °
tirs
17 °
ons
20 °
tors
23 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SantiagoDeCompostela
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SantiagoDeCompostela #iSantiagoDeCompostela #VisitSantiagoDeCompostela #Galicia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her