Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Santiago de Chile

Chile

#Chile Rejser til Chile Chile er en af verdens endelige grænser. Her vil du kunne udforske sprudlende floder, smukke bjergtoppe, og massive statuer, som bare står...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Santiago de Chile

Santiago de Chile, grundlagt i 1541, er største by i Chile. Byen er det det perfekte sted at starte en udforskning i Andesbjergene. Byen har et bemærkelsesværdig downtown centrum hvor 1900-tals neoklassisk arkitektur er samlet i de mange smalle og snoede gader og stræder. For de der elsker et godt glas vin, er der mange vingårde udenfor byen for at kigge nærmere på.

På trods af byens alder er der ikke så mange historiske bygninger i Santiago, dette på grund af tidligere tiders jordskælv, som gennem tiden har ødelagt mange af sådanne bygninger. Den ældste bygning er San Francisco kirken, som blev indviet i 1622. Selv her er bygningen ikke helt original idet kirkens tårn er blevet genopbygget to gange, hvorfor du kan se både spanske og viktorianske arkitektoniske påvirkninger på den nuværende bygning.

National Monuments Council har anerkendt 93 steder i Santiago som nationalarv, men ingen måske mere imponerende end El Plomo. Dette bjerg blev brugt af Inkaerne som et ceremonielt sted og mange af de genstande der er fundet her er udstillet i det historiske museum.

Der er også et væld af biblioteker og museer at kigge nærmere på, med National Museum of Fine Arts som et af de mest imponerende eksempler på spansk-inspireret arkitektur i regionen. Adskillige museer ligger inden for byens centrum, ofte i bygninger, der enten er af kolonial oprindelse eller bygget i denne arkitektoniske stil. Bygningen kan ofte være lige så imponerende som museet selv.

Santiago de Chile er en by, der er som bygget til udforskning. Uanset om du ønsker at se byen, bjergene eller begge dele, er der rigtigt mange muligheder for at nyde denne smukke destination til fulde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Santiago de Chile Tourist Information

Plaza de Armas 2
Santiago Región Metropolitana

T: +56 2 2713 6745

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Chiles turistkontor

#Touristboard Chile Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Chile #visitChile #iChile #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santiago
clear sky
19.9 ° C
19.9 °
15.5 °
20 %
5.1kmh
0 %
tirs
27 °
ons
28 °
tors
30 °
fre
27 °
lør
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SantiagoDeChile
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chile #SantiagoDeChile #iSantiagoDeChile #visitSantiagoDeChile #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her