Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Santander

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Santander

Santander ligger i Cantabria regionen og er en by på kysten der tilbyder en fantastisk udsigt og nogle fremragende eventyr muligheder.

De flest der kommer til Santander besøger Cape Mayor fyrtårnet for at få en fantastisk udsigt over havet, Men alle der kommer til Santander vil besøge de lækre strande der er den perfekte måde at tilbringe en varm, solrig dag. Tag til El Sardinero i god tid, men hvis det er for overfyldt til din smag, kan La Peninsula de la Magdalena måske være en god alternativ mulighed.

Det centrale Santander er det perfekte sted at udforske. Start for eksempel på Porticada, selvom den ikke er den ældste plads i byen. Porticada er bygget efter den store brand der opstod i 1941. Lidt øst for Porticada ligger Plaza de Pombo hvor der er god plads og gode restauranter, det perfekte sted at sidde og nyde bylivet. Hvis du leder efter natteliv så er Plaza de Canadio stedet du skal besøge!

Hvis en spadseretur gennem et smukt grønt område er mere egnet for dig skal du tage til til Jardines de Pereda. Parken er opkaldt efter en af ​​de mest berømte kantabriske forfattere, og hans værk, Escenas Montanesas, er illustreret i sten og bronze i haverne.

Hvis du leder efter en god museumsoplevelse, så er museum for moderne kunst et spændende sted. Der er en stor samling her, der bedst kan beskrives som eklektisk, og værkerne, selvom det beskrives som moderne, stammer tilbage fra 1500 tallet. Fokus er på spansk kunst, men der vises også en række unikke internationale kunstværker.

Tapas breder sig rundt om i verden, og det er forståeligt, men at spise tapas på et af de steder, der skabte konceptet med små retter, er noget, du vil nyde. Besøg for eksempel La Conveniente for den bedste oplevelse. Denne bodega / tapasrestaurant er massiv, og du er omgivet af enorme træbjælker og søjler, der komplimenteres af meget høje stenvægge. Her er tapas i luksusklasse – og vinsamlingen !!!!

Fordi Santander er et havneby er der naturligvis masser af mulighed for at nyde imponerende gode fiske og skaldyrsretter. Besøg for eksempel Bar Del Puerto, det hele starter med udsigten over havnen og det slutter med en menu fyldt med lokale retter. Du koster lidt ekstra at spise her, men værdien af denne ekstraudgift er overvældende!

Rejser til Santander, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Santander og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Santander Tourist information

Jardines de Pereda
s/n, 39004 Santander

T: +34 942 203 000

www: Website Link

Turismo de Cantabria

Sociedad Regional Cántabra de Promoción Turística (CANTUR)
PCTCAN – Calle Albert Einstein, 4
39011 Santander

T: +34 942318950

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santander
clear sky
23.1 ° C
25.4 °
21.9 °
68 %
5.4kmh
0 %
fre
22 °
lør
23 °
søn
23 °
man
22 °
tirs
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Santander
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Santander #iSantander #VisitSantander #Cantabria #ComparteCantabria #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her