Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#SantaPola

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Santa Pola

Med beliggenhed på Costa Blanca og tæt på nogle af Spaniens bedste strande er en ferie til Santa Pola perfekt til dem, der ønsker at kombinere en ferie i solen med muligheden for at opleve nogle af områdets bedste naturlige og historiske attraktioner. Med sine gamle ruiner, smukke omkringliggende landskab og nærheden til nogle af de mest livlige byer på Costa Blanca gør, at ferier i Santa Pola har noget for enhver.

Santa Pola er perfekt for dem, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie med at ligge på stranden eller dem, der ønsker en ferie fyldt med spænding og gerne vil udforske alt Costa Blanca har at byde på. Familier vil elske Playa Lisa, hvor du finder masser af faciliteter samt vandcykler og både, du kan leje for en dag, mens par kan slentre til La Gola, der er en af de dejligste uspolerede og afsides strande i Spanien, man kun kan komme hen til til fods. For noget lidt mere livligt ligger de sprudlende strande i Alicante og Benidorm med vandsportsaktiviteter, barer og restauranter kun en kort køretur væk.

Ferier i Santa Pola er også gode til alle, der ønsker at udforske de fascinerende naturlige og historiske attraktioner i området. Lær mere om byens fortid på det kommunale museum – der ligger i en fæstning fra det 16. århundrede – du kan se sjældne havdyr i akvariet eller nyde noget sjov med familien i forlystelsesparken i Pola. Du kan også tage båden til den maleriske ø Tabarca. Her finder du charmerende fiskerlandsbyer, fremragende dykkermuligheder og masser af stille strande. Om aftenen er der masser at lave på en ferie i Santa Pola, uanset om din forestilling om en perfekt aften i byen er at spise ude eller at feste hele natten. Du kan vælge en restaurant fra et stort udvalg, der alle serverer lækker lokal og international mad, eller du kan nyde en drink og noget live-musik i en af byens afslappede barer. Hvis du gerne vil have en uforglemmelig aften, kan du hoppe i en taxa til Benidorm, hvor der er klubber, der er har åbent hele natten og livlige fester.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Santa Pola Tourist Information

Plaza Diputación, 6
03130 Santa Pola

T: +34 966 692 276

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santa Pola
few clouds
27.4 ° C
33.1 °
23.9 °
57 %
4kmh
20 %
man
27 °
tirs
26 °
ons
24 °
tors
25 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SantaPola #iSantaPola #VisitSantaPola #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SantaPola
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her