Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#SantaEulalia

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Santa Eulalia

Som et af de største badesteder på Balearerne har Santa Eulalia endeløse hvide sandstrande, turkisblåt vand og fremragende faciliteter i området. Oplev det traditionelle Ibiza på din ferie i Santa Eulalia.

Santa Eulalia har flere strande at vælge mellem lige ved byen og i det nærmeste område. Santa Eulalias hovedstrand ligger midt i byen ved strandpromenaden. Det er en skøn strand med 300 meter gyldenhvidt sand og lavt blåt badevand. Der er adgang for handicappede, brusere, livreddere og solstole og parasoller til rådighed, og langs strandpromenaden ligger de mange caféer, restauranter og butikker. I den sydlige ende af byen ligger en anden strand Mariner’s Beach. Mariner’s beach er 400 m lang med blødt sand og klart blåt vand. Der ligger mange restauranter i nærheden, og der er ca. 10 minutter til centrum.

Med dejlige strande, restauranter, gamle landsbyer, markeder, barer og romantiske vandreruter er Santa Eulalia det perfekte sted til en ferie for to. Byen Santa Eulalia har udviklet sig fra en lille markedsby, men byen har stadig bevaret sin oprindelige charme. Par på ferie kan nyde en frokost på den moderne marina eller besøge den historiske klippe Puig de Missa. I finder gode hoteller i Santa Eulalia, uanset om I vil have 5-stjernet luksus eller en ferielejlighed, hvor I selv sørger for tingene.

Nyd en anderledes familieferie i Santa Eulalia. Denne kystby ligger langt fra øens kendte partyområder, og her finder man fantastiske strande og en venlig atmosfære. Der er fine familiehoteller i Santa Eulalia med alle de nødvendige faciliteter til at underholde hele familien, og der er masser af strande og små byer i området at udforske. I Santa Eulalia har mange restauranter og barer åbent til sent, så I kan nyde de skønne og lune aftener på Ibiza. Stemningen på marinaen er perfekt til en sjov aften i byen, og hvis I vil tjekke det natteliv, som Ibiza er så berømt til, tager I en discobus fra Santa Eulalia til de kæmpe natklubber Amnesia eller Privilege.

Rejser til Santa Eulalia, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Santa Eulalia og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ibiza Town
few clouds
28.9 ° C
29 °
27.7 °
52 %
6.2kmh
20 %
fre
29 °
lør
28 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SantaEulalia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SantaEulalia #iSantaEulalia #VisitSantaEulalia #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her