Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#SantaCristinaValgardena

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Santa Cristina Valgardena

Hvis du ønsker at udforske de udtryksfulde Dolomitbjerge, så er Santa Cristina i Val Gardena det sted, du gerne vil være. Modsat Sassolungo er det den mindste af de 3 landsbyer i Val Gardena. Uanset om du besøger det om vinteren eller om sommeren, vil du opleve, at det er et vidunderligt feriemål.

I Santa Cristina i Val Gardena kan du finde afslapning. Du kan dyrke dine yndlingssports- eller udendørsaktiviteter. Der er flere kulturelle og kunstneriske ture, som du også kan nyde.

I de varmere måneder har du mulighed for at udforske enge, der er fyldt med vilde blomster. Du kan tage på de udfordrende stier i naturparken Puez-Geisler. I slutningen af ​​dagen kan du nyde et måltid på en traditionel ladinsk bondegård, mens bjergtoppene gør klar til at vogte dig, mens du sover.

Du kan tage på afmærkede vandre- og cykelstier eller tage på en guidet tur for at lære mere om Dolomitternes oprindelse.

Om vinteren er der adskillige muligheder for skiløb og snowboarding i den “hvide sæson”.

Santa Cristina i Val Gardena er også en familievenlig bjergresortdestination. Kælkning og snesko-udflugter er tilgængelige, med skiskoler, der tilbyder særlige kurser og træningsklasser for børn. Kom for at vandre om sommeren, bygge snemænd om vinteren eller have en sjov sneboldkamp.

Hvis du leder efter en feriedestination, der giver dig et godt tilbud, så overvej Santa Cristina i Val Gardena. Det bringer det bedste fra Italien lige til dig.

Rejser til Santa Cristina Valgardena, Italien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i Santa Cristina Valgardena og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Trentino

Trentino Marketing S.r.l.
Via Romagnosi 11
38122 Trento

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santa Cristina Val Gardena
clear sky
3.3 ° C
3.3 °
-7.6 °
64 %
1.5kmh
1 %
ons
6 °
tors
5 °
fre
1 °
lør
3 °
søn
5 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SantaCristinaValgardena #iSantaCristinaValgardena #VisitSantaCristinaValgardena #TrentinoAltoAdige #VisitTrentinoAltoAdige #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SantaCristinaValgardena
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her