Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Santa Clara

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Santa Clara

Beliggende i det centrale Cuba, blev Santa Clara grundlagt i slutningen af ​​det 17. århundrede af kun 175 mennesker. To store familier var allerede i regionen, og et par andre familier kom for at bosætte sig i de omkringliggende lande. I årenes løb har mange mennesker opdaget den uundgåelige skønhed, der tilbydes her, og har besluttet at kalde det hjem.

Under dit ophold i Santa Clara finder du, at Parque Vidal har tendens til at være det sted, hvor alle samles for at tjekke ind med hinanden. Traditionelt var skikken at gå rundt i parken flere gange med scener til opsætning af guitar og andre former for improviseret musik. Selvom traditionerne er forsvundet, har skønheden i parken ikke gjort det.

Santa Clara er også hjemmet til et mausoleum, hvor Che Guevara og 16 kæmpere blev dræbt under Bolivia-kampagnen. Som en del af komplekset kan du se en rekonstruktion af slaget ved Santa Clara, da Guevara afsporet et tog.

Når du spadserer langs gågaden i byen, finder du en eklektisk række arkitektoniske tilbud at udforske. Skjulte perler kan findes overalt, med blomsterhandlere og andre vogne drysset ind her og der.

Et sidste stop på Museum of Decorative Arts er værd at investere tid under dit ophold. Det er fyldt med luksuriøse dekorative genstande, fra møbler til porcelæn, hvor det hele har en karakteristisk cubansk flair.

Santa Clara er en juvel af en destination, der ligger lige i hjertet af Cuba. Kom her til din næste ferie, så finder du det at være en utrolig oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santa Clara
overcast clouds
23.8 ° C
24.4 °
23.8 °
94 %
0.5kmh
100 %
lør
31 °
søn
32 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
30 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SantaClara
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #SantaClara #iSantaClara #visitSantaClara #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her