Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sankt Andreasberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sankt Andreasberg

Det er morgen i Sankt Andreasberg. Luften er kølig på din behagelige måde. Dine øjne kæmper sig ligeså stille åbne og du opdager, at byen er badet i en let tåge.

Det er et perfekt øjeblik. Du vil opleve, at de fleste oplevelser i denne by kan beskrives som perfekte. Her kan du læse lidt om, hvor du kan finde de perfekte øjeblikke og oplevelser Sankt Andreasberg har at byde på.

Deltag i diverse snesports.

Der ligger som regel altid sne på bjergtoppene her i området og takket være de mange t-lifts kan du nemt og hurtigt komme til tops, hvor du vil blive mødt med snetuber, crosscountry skiruter, og andre sneaktiviteter som er tilgængelige stort set året rundt.

Udforsk naturlige monumenter.

Der er utallige naturlige monumenter at udforske her i byen, heriblandt de tre granitsten som man engang troede var store brød for de subvulkanske sten man har efterforsket de sidste 300 år. Tag dit vandreudstyr med eller lej en mountainbike hvis det er mere din stil – gør hvad du kan for at nyde den fantastiske natur området har at byde på.

Prøv kræfter med Harzer Hexensteig.

Sankt Andreasberg befinder sig mellem Braunlage og Thale langs Brockendelen af en vandresti på over 100 kilometer, hvilket betyder, at byen byder på unikke udfordringer for vandrere fra nær og fjern. Hvis du gerne vil ud på en lidt kortere tur kan du tage i klatrepark eller på et rebskursus.

Sankt Andreasberg er hjemsted for nogle af de bedste naturlige vidundere Tyskland har at byde på. Hvis du er klar til at skabe dit eget perfekte øjeblik er det den optimale rejsedestination.

Seværdigheder i Sankt Andreasberg

Grundlagt i 1400-tallet af minearbejdere, der var lokket til at de rige sølvfund. De gravede gennem 400 år de dybeste minegange i Harzen. Byen er med de kulørte træhuse en af de mest stejle i hele Tyskland, med et fald/stigning på 18-20%. Det er ikke så lidt endda. Kirken er bygget som en klassicistisk hal. Allerede i 1890erne blev det et skisportssted. Her er der langløb med ruter der er 44 km lange. Her er snekanoner, skulle klimaet svigte. Derfor er der også planlagt et alternativ; en snowbaordpark, især til yngre gæster.

Byen er også berømt for sin status som stedet hvor man fremavler kanariefugle. For minearbejderne havde fuglene er praktisk betydning. Var der for lidt ilt, så var det slut, så derfor tog man fuglene med ned. Blev de tavse, så vidste minearbejderne, at det gjaldt om at komme væk så hurtigt som muligt. Der findes derfor et kanariefuglemuseum. se www.harzer-roller.de 

Minen Samson: det 810 meter dybe sølvværk lukkede i 1910, men man kan stadig beundre de 12 meter store vandhjul, der drev minen frem. www.harzer-roller.de

Nationalparkhuset viser stedets historie. http://www.nationalpark-harz.de – Der er også fine vandreruter i nationalparksområdet.

Rejser til Sankt Andreasberg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sankt Andreasberg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sankt Andreasberg Tourist Information

Am Kurpark 9
Skt Andreasberg

www: Website Link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sankt Andreasberg
few clouds
25.7 ° C
28.1 °
24.4 °
49 %
3.1kmh
21 %
man
26 °
tirs
27 °
ons
30 °
tors
20 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanktAndreasberg #iSanktAndreasberg #VisitSanktAndreasberg #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SanktAndreasberg
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her