Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#SanVitoLoCapo

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit San Vito Lo Capo

Denne lille badeby kan virke som en afsidesliggende destination, men San Vito lo Capo er et fantastisk sted, hvor du vil finde spektakulære bjerge, der strækker sig højt, mens du nyder det varme sand på en offentlig strand. Adskillige grotter kan findes i bjergene for professionelle klatrere, men Caverna della Capra Guasto (den døde geds hule) er tilgængelig til fods.

Selvom det er en offentlig strand, har dens konsekvente skønhed og renlighed fået den til at modtage flere priser. Den er blevet kåret som den “bedste strand i Italien” og en af ​​de 5 smukkeste strande i Europa på en konsekvent basis. Når du bor i San Vito lo Capo, skal du sørge for at drage fordel af de små spisesteder, der ligger langs stranden. Et af disse spisesteder, Café Europa, er verdensberømt for er panini con panelle.

Siden 1998 har der været afholdt en international festival for middelhavsgastronomi og kulinarisk kultur i San Vito lo Capo. Den kaldes Couscous Fest og byder på en madlavningskonkurrence mellem kokke fra 8 forskellige nationer. De laver mad med deres kulinariske traditioner, indtil kun én bliver kåret som vinder. I maj er byen også vært for en international dragefestival nede ved stranden. Juli bringer en sommermusikfestival at nyde.

Hvis dine fødder klør efter lidt udforskning, mens du besøger San Vito lo Capo, så sørg for at besøge fyrtårnet. Du kan altid slentre langs stranden, mens bølgerne skvulper for dine fødder, for at nyde de omkringliggende udsigter. San Vito lo Capo er en fantastisk sardinsk destination, der er perfekt for førstegangsrejsende til Italien eller erfarne veteraner. Find vej hertil, og du kan blive fristet til at gøre denne by til dit næste hjem.

Rejser til San Vito Lo Capo, Italien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i San Vito Lo Capo og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Vito Lo Capo
clear sky
12.4 ° C
14.4 °
11.4 °
66 %
2.1kmh
0 %
ons
12 °
tors
13 °
fre
13 °
lør
12 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanVitoLoCapo #iSanVitoLoCapo #VisitSanVitoLoCapo #Sicily #VisitSicily #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SanVitoLoCapo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her