Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#SanSebastian

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit San Sebastian

Den spanske by San Sebastian lever op til forventninger hver eneste gang. Her kan du nyde stranden som er kæmpestor, varm, og generelt et fedt sted at slappe af hvor du kan mærke bølgerne slå op mod dine ben.

Det ældste museum i regionen befinder sig her i byen og giver besøgende mulighed for at se hvordan hverdagen er i den baskiske region. Der er endda unikke nattelivsmuligheder, såsom en rundvisning på et Whisky Museum som indeholder flere end 3.000 flasker skotsk whisky.

Ferien starter på Playa de la Concha

Playa de la Concha er uden tvivl en af de bedste by-strande i hele Europa. Stranden har en fantastisk atmosfære; langs vandkanten ligger der mange solbrune kroppe som indtager solens stråler, men der er selvfølgelig mere at lave i byen end at ligge på stranden hele dagen. Gå en tur og nyd byens fiesta atmosfære. Det er næsten muligt at svømme hele året rundt, så du kan sagtens holde en pause fra dagens solbadning for at nyde det kølige vand. Der er ekstra plads på Playa de Ondaretta, som befinder sig en lille smule vest for Playa de la Concha.

Hvis du ikke er klar til, at en smuk dag rinder ud anbefaler vi en tur til toppen af Monte Igueldo, hvorfra du vil blive mødt med en fantastisk panoramaudsigt over kysten. Der er adskillige ruter at vælge imellem, men den sjoveste er en tur op i jernbanen til den lille forlystespark på toppen. Husk at medbringe dit kamera; du vil ligne en professionel med billeder fra bjergets top!

Du kan finde fine spisesteder i San Sebastian!

Man får sjældent chancen for at nyde et måltid forberedt af en kok med tre Michelin stjerner, så sørg for at booke et bord på Arzak i god tid, ellers er der ikke stor sandsynlighed for, at du kan få et bord. Det er en familiedrevet restaurant, hvilket gør den endnu mere speciel. Vi anbefaler kort sagt hver eneste ret på menuen.

Hvis du gerne vil have en udsigt med dit måltid anbefaler vi Restaurante Ni Neu. Selvom restauranten ikke har nogle Michelin stjerner er dens menu fantastisk. Maden er fremragende og beliggenheden er ikke til at slå; den befinder sig indeni Kursall Centeret.

Få en drink i baren på Whisky Museet sidst på dagen. Her vil du blive tilbudt de typiske memorabilia, men da de kan købes over det hele anbefaler vi, at du bruger dine penge på mere whisky! Hvis du gerne vil have en jazz atmosfære bør du besøge Be Bop, hvor der en gang imellem er et live show du kan nyde. Derudover har baren en ældre kundebase som ikke vil have noget imod at få en drink med dig.

Rejser til San Sebastian, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i San Sebastian og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

San Sebastián Tourist information

Alameda del Blvd., 8
20003 San Sebastián

T: +34 943 48 11 66

www: Website Link

Turismo Basquetour

Agencia Vasca de Turismo. Basquetour
Alameda de Urquijo 36, 5ª
48011 Bizkaia

T: +34 946077598

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...

San Sebastian Boutique & Luksushoteller

#SanSebastian San Sebastian Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev San Sebastian For mange spanske kendere er San Sebastian måske...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Sebastian
clear sky
19.3 ° C
21.4 °
17.8 °
81 %
2.6kmh
0 %
man
28 °
tirs
29 °
ons
31 °
tors
35 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SanSebastian
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanSebastian #iSanSebastian #VisitSanSebastian #Basquexperience #VisitBasquecountry #VisitEuskadi #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her