Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#SanSebastian

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

San Sebastian

#SanSebastian Visit San Sebastian Den spanske by San Sebastian lever op til forventninger hver eneste gang. Her kan du nyde stranden som er kæmpestor, varm, og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

San Sebastian Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev San Sebastian

For mange spanske kendere er San Sebastian måske den smukkeste by i landet og har også fremragende strande. Dette gælder dog kun, hvis vejret er rigtigt. Desværre er der ingen solgaranti i San Sebastian, som overalt på den nordlige spanske kyst.

Men når solen skinner – San Sebastian er en rigtig drøm, en sand fornøjelse! Stranden i San Sebastian sammenlignes ofte med Rio de Janeiro, den er kun lidt mindre, men du gemmer flyet til Sydamerika. Hvis du vil, kan du endda køre og tage hele familien med dig.

San Sebastian har kun 180.000 indbyggere, men er lige så livlig som meget større metropoler. Næsten alt i byen kan nås til fods (eller på cykel), restauranterne i den gamle bydel, museerne, de tre forskellige strande og havnen.

Selvom byen er et besøg værd når som helst på året, er datoerne, hvor store festivaler finder sted, særligt populære: Den berømte San Sebastián International Film Festival (september) har for eksempel en lang tradition.

Jazzfestivalen (juli) er også populær blandt kunstnere og publikum.

Hvert år på Marias antagelse er der adskillige koncerter, hestevæddeløb og store fyrværkeri i løbet af festivalugen Semana Grande Donostiarra.

Hvis du vil tage et par dage med ferie før jul, skal du være i San Sebastian den 21. december. På dagen fejres St. Thomas fest.

San Sebastian er et højborg for god mad, byen med den højeste tæthed af Michelin-stjerner i verden (per kvadratkilometer).

Dette skyldes også mændenes lidenskab for madlavning – der er 120 madlavningsklubber i byen – og deres vilje til at bruge mange penge på god mad. Derudover spiller nærheden til Frankrig, som kun er 20 kilometer væk, bestemt en rolle.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanSebastian #Spain #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her