Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#San Salvador

El Salvador

#El Salvador Rejser til El Salvador El Salvador er måske nok et af de mindre lande i Mellemamerika, men det byder på mange muligheder for dem,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til San Salvador

San Salvador er hovedstad til det Mellemamerikanske land, El Salvador. Indflydelsen af det åndelige i denne by er ret betydelig. Trods alt hedder den bogstaveligt talt “Hellig frelser” i et land, der bogstaveligt talt hedder “Frelseren.”

Det kan være meget sjovt at spadsere rundt i San Salvadors historiske midtby. Den blev grundlagt i det 16. århundrede, og der er vigtige bygninger fra det 19.  århundrede, der har overlevet de jordskælv, der har plaget regionen i årenes løb. Det Nationale Palads er et eksempel på disse, og blev restaureret i 1905 efter en brand i 1889.

Når du besøger byens hjerte, skal du sørge for at besøge Plaza Civica. Den bronzestatue, der dominerer torvet, blev indviet i 1909 og afbilder kampscener samt El Salvadors skjold.

Der er flere museer at se under et ophold i San Salvador. MUNA er nok det mest populære med dets fokus på antropologi og arkæologi. Udstillingerne omhandler de forskellige sociale processer, der har været med til at danne de forskellige etniske grupper, der har bosat sig i El Salvador i årenes løb. Kunstmuseet er også ret populært og fremhæver lokale kunstnere over berømte mestres værker.

Også den Nationale Katedral, Boulevard de los Proceres og Parque Bicentenario er et besøg værd. Hvis du ønsker at se det bedste af, hvad Mellemamerika har at byde på, ville det være en skam at overse San Salvadors bidrag. Det er virkelig et storslået feriested.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

El Salvadors turistkontor

#Touristboard El Salvador Tourism Authority Alameda Dr. Manuel Enrique Araujo Edificio Carbonel N° 1 y 2, Pasaje Carbonel Colonia Roma 503 San Salvador EL Salvador T: +503 2241 3200 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #ElSalvador #visitElSalvador...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Salvador
few clouds
23.1 ° C
23.1 °
23.1 °
95 %
0.8kmh
24 %
tirs
29 °
ons
26 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
23 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SanSalvador
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#ElSalvador #SanSalvador #iSanSalvador #visitSanSalvador #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her