Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#SanNicolaArcella

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til San Nicola Arcella

Det er lige før San Nicola er en af de smukkeste destinationer Italien har at byde på. Byens beliggenhed ved kysten gør, at der er nem adgang til utallige dagsture, og hvis man vælger at holde sig til fastlandet byder byen på et fantastisk naturreservat. Hvis du er klar til at udforske et italiensk paradis er du uden tvivl klar til at se, hvad San Nicola har at byde på.

Arco Magno

Denne strand er kendt for at være en af de bedste i hele Italien, men mange ville uden tvivl beskrive den som en af verdens bedste så snart de så den. Strømmen har skabt smukke naturlige klippebuer som vil fryde enhver fotograf, og de små områder med fint sand står i så perfekt en kontrast med de mere robuste områder, at der er noget for alle. En tur hertil kan ikke beskrives som andet end perfekt.

Lido Nettuno

Hvis du foretrækker en mere traditionel strandoplevelse i form af tildækkede stole og hjælpsomt personale er dette en destination du bør overveje at indarbejde i din rejseplan. Der er endda mulighed for et varmt bad og fantastisk barservice. Derudover er der også en stor terrasse du kan sidde på når sulten indfinder sig – og prikken over i’et: en fantastisk udsigt du sent vil glemme.

Torre Crawford

Dette landmærke befinder sig i San Nicola og er uden tvivl et besøg værd. For at få en rundvisning i området bliver du nødt til at henvende dig til informationsdisken og få en tid. Beliggenheden er så smuk at man skulle tro det var løgn, men sørg for at planlægge dit besøg i god tid.

San Nicola er en af Italiens smukkeste byer som byder på perfektion uanset hvor længe du vælger at besøge byen. Planlæg din rejse i dag. Du vil uden tvivl opleve, at du føler dig fristet til at besøge byen igen og igen resten af livet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Calabria

Dipartimento Turismo Spettacolo e Beni Culturali
Cittadella Regionale
Loc. Germaneto
88100 Catanzaro

T: +39 961 857 803

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Nicola Arcella
clear sky
27.2 ° C
27.2 °
27.2 °
55 %
2kmh
0 %
ons
30 °
tors
32 °
fre
28 °
lør
27 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanNicola #iSanNicola #VisitSanNicola #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SanNicola
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her