Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#San Juan

Puerto Rico - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Puerto Rico

#Puerto Rico Rejser til Puerto Rico Statsforbundet Puerto Rico er officielt et ikke-inkorporeret territorie tilhørende USA. Det er en del af de Store Antiller og har...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit San Juan

San Juan fungerer som hovedstad på det amerikanske territorium Puerto Rico og har en rig kulturarv at udforske. Det er en der er fyldt med farve og energi. Du finder gadesælgere, der tilbyder noget vidunderligt at spise, chancer for at udforske en åben strandstrækning og masser af historiske seværdigheder at se.

Kør dig ind i Old San Juan, så finder du et bredt udvalg af gallerier og museer, du kan nyde. Denne del af byen var oprindeligt et muret protektorat, bygget i 1509, beskyttet af flere forter, der tjente til at forsvare den spanske hoved. De fleste af de historiske strukturer er stadig intakte.

Sørg også for at se El Morro under dit ophold i San Juan. Denne citadel fra det 16. århundrede blev erklæret et verdensarvsted i 1983 og giver en smuk udsigt over holmen. Flere andre forter og historiske steder kan opdages med en rundvisning på San Juan Historic Site.

Hvis du ønsker at udforske strandene omkring San Juan, skal du prøve Isla Verde og Condado først, da de har tendens til at være de bedste. Du finder ud af, at der også er flere parker i San Juan, der er et besøg værd, såsom Central Park, som giver plads til tennis, jogging og baseball. En zipline er blevet installeret i Guaynabo for at gennemse baldakinen i en skovreservat. Du finder også kasinoer, teatre og et blomstrende natteliv at nyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

San Juan Tourist Information

500 Calle Tanca
Old San Juan
PR 00902

T: +1 (787) 722-1709

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Puerto Ricos turistkontor

#Touristboard Puerto Rico Tourism Authority T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #PuertoRico #visitPuertoRico #iPuertoRico #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Juan
scattered clouds
25.4 ° C
27 °
23.1 °
90 %
1.5kmh
40 %
tirs
30 °
ons
29 °
tors
31 °
fre
30 °
lør
30 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SanJuan
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#PuertoRico #SanJuan #iSanJuan #visitSanJuan #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her