Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#San Jose del Cabo

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit San Jose del Cabo

San Jose del Cabo forveksles ofte med Cabo San Lucas. Selvom de to samfund deler en lignende placering langs den sydlige bred af Baja California-halvøen, er de markant forskellige i personlighed. Hovedstadsområdet i de to byer kaldes undertiden “Los Cabos.”

I San Jose del Cabo finder du fantastiske koloniale bygninger, åbne og indbydende sandstrande og kunstgallerier, der indeholder lokale kunstneres arbejde. Lige øst for byen er der et flodmunding, der har en tæt bestand af hejrer, ibis og kolibrier. Det giver de kulturelle muligheder, mens Cabo San Lucas giver udvejsmulighederne.

Du finder ud af, at byen er rolig og charmerende, hvilket er den perfekte kontrast til partnerens feriestedstemning. Der er flere stille shoppingmuligheder at nyde, en smuk kirke at udforske og flere spisemuligheder, der er overraskende overkommelige.

Bare et par kilometer væk ligger det smukke Hotel Zone strandområde fyldt med varmt, hvidt sand. Havet har ofte stærke riptider der, så vandsport anbefales normalt ikke. Du finder masser af fantastisk udsigt og masser af muligheder for at gå på opdagelse i det tempo, der passer dig bedst.

Du vil stadig være i stand til at tage de naturlige vidundere, der findes i nærheden af ​​Los Cabos, inklusive den imponerende naturlige bue og stenede monolitter, der står høje og stolte over havet. San Jose del Cabo tilbyder en chance for at nyde den mexicanske udvejskultur på en måde, der er stille og afslappet, hvilket hjælper med at gøre det til en spændende destination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San José del Cabo
scattered clouds
34.1 ° C
35.3 °
32.2 °
53 %
7.2kmh
40 %
tors
34 °
fre
33 °
lør
32 °
søn
32 °
man
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SanJosedelCabo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #SanJosedelCabo #iSanJosedelCabo #visitSanJosedelCabo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her