Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#San Jose

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit San Jose

San Jose ligger meget syd for San Francisco-bugten og er et fyrtårn for teknologi, innovation og moderne kultur. Med en befolkning større end befolkningen i nabolandet San Francisco og en af ​​de højeste gennemsnitlige indkomster pr. Familie i landet er San Jose epicentret for Silicon Valley’s blomstrende teknologi inden for teknologi og dot-com. Oplev det vidunderlige sydlige San Francisco Bay Area, herunder strandene i Half Moon Bay, ørkenen i Año Nuevo State Reserve og hallerne på Stanford University.

Et kendetegn for Californiens arv

San Joses fundamenter går langt dybere end blot nutidens moderne teknologiindustri; den velhavende by er bestemt ikke en eneste anomali fra 1990’ernes dot-com-eksplosion. Oprindeligt blev El Pueblo de San José de Guadalupe etableret i 1777 som en spansk koloni centralt i Alta Californien. Da Californien blev en stat i 1850, fungerede San Jose som Golden State’s første hovedstad. Området omkring San Jose forblev stort set landbrugsmæssigt indtil overgangen til 1970’ernes økonomi etablerede San Jose som den uofficielle hovedstad i Silicon Valley med hjælp fra virksomheder som IBM og Lockheed Martin.

I dag er San Jose den 10. største by i USA med den højeste disponible indkomst i nogen af ​​disse byer. Derudover er San Jose konsekvent blevet rangeret som den sikreste storby i USA.

Fra computere til kultur

Beboerne i San Jose har bestemt investeret en stor del af deres tid og penge i offentlige kunstprojekter, kommunale arkitektoniske innovationer og en overflod af scener og klassiske kunstfora. De har også opretholdt en dedikation til at bevare deres historie og giver mange flere grunde til at finde din flybillet til San Jose på cFares i dag.

Downtown San Jose er travl med udsøgt god mad, jumpin ‘jazzklubber og nogle fremragende boutique designer shopping. San Joses Center for Performing Arts inviterer dig til at forkæle dine sanser med meget roste shows lige fra ballet og symfoni til opera og teater. Mens du er i centrum, skal du sørge for at fange det enestående Tech Museum of Innovation med et IMAX-teater, ekstraordinære banebrydende udstillinger og praktiske aktiviteter for at engagere børnene.

San Jose er det ideelle udgangspunkt for at udforske de mange smukke regioner på den sydlige halvø og Stillehavskysten. På vej ud af byen skal du sørge for at fange en sportsbegivenhed på HP Pavilion, som er hjemsted for NHL Sharks og mange olympiske prøvebegivenheder hele året. Tilbring en aften på en Bed and Breakfast langs Pescadero-kysten og din vej tilbage, fang solnedgangen og udforsk vinmarkerne i det nærliggende Saratoga.

Fra Californiens grundlæggende historie til morgendagens ukendte nyskabelser er San Jose blevet et vigtigt centrum for spirende kultur såvel som adgang til de fredfyldte kystsamfund, der er karakteristiske for det nordlige Californiens Stillehavskyst.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

California Tourism

555 Capitol Mall, Ste
1100 Sacramento
California 95814

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Jose
scattered clouds
17.6 ° C
20.7 °
12.6 °
73 %
0.9kmh
40 %
tirs
36 °
ons
35 °
tors
37 °
fre
38 °
lør
37 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Fresno
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanJoseCalifornia #iSanJoseCalifornia #VisitSanJoseCalifornia #California #VisitCalifornia #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her