Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#San Francisco

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit San Francisco

Californiens kystnære strækning er et af de smukkeste områder i hele USA. San Francisco byder på verdenskendte strande, uovertrufne vandremuligheder, og så mange underholdende eventyr, at man skulle tro det var løgn.

Under dit ophold i San Francisco bør du overveje at tilbringe mindst én dag på Fisherman’s Wharf. Her vil du kunne finde små butikker, museer såsom Ripley’s, og muligheden for at spise en lækker clam chowder med udsigt over bugten, helt ud til Alcatraz. På Pier 39 er der mulighed for at møde søløverne som har kaldt kajen deres hjem i mere end en generation. Der er også mulighed for at tage på rundvisninger ude på Alcatraz, så længe man planlægger sit besøg i forvejen.

Dernæst bør du lægge turen forbi Golden Gate Park. Der er adskillige vandrestier og haver at vælge mellem, men hovedattraktionen er udsigten over Golden Gate Bridge. Mens du befinder dig i byen bør du tilbringe mindst én dag ved Muir Woods National Monument i det nordlige San Francisco. Denne gamle redwood skov byder på nærkontakt med nogle af de største træer du nogensinde vil komme til at se. Det højeste træ i parken er 79 meter højt. Derudover er der også stier som fører ud til en fantastisk udsigt over Stillehavet.

Hvis du er på udkig efter en underholdende aktivitet kan du med fordel leje en bil og tage ud til Lombard Street, hvor du vil blive mødt med en stejl stigning på 27° og 8 hårnålesving på bare en blok. Nabolaget har sørget for at anlægge området grundigt, så blomsterne blomstrer i foråret og der er en sød duft i luften.

San Francisco byder på et blomstrende natteliv og åbne invitationer til at komme udenfor og udforske naturen. Sørg for at planlægge dit besøg snarest muligt. Det er en ferieoplevelse du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

California Tourism

555 Capitol Mall, Ste
1100 Sacramento
California 95814

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

San Francisco
few clouds
12.7 ° C
17.2 °
9.9 °
90 %
2.2kmh
20 %
lør
19 °
søn
18 °
man
18 °
tirs
21 °
ons
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SanFrancisco
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SanFrancisco #iSanFrancisco #VisitSanFrancisco #California #VisitCalifornia #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her