Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sami

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sami

Sami ligger på den største af de joniske øer og byder på en charme uden lige. Byens atmosfære er en af de utallige grunde til, at den er en populær turistdestination. Det er et sted hvor du vil kunne finde fantastiske strande, dejlige grønne områder, og pragteksemplarer på den imponerende arkitektoniske stil som dominerer denne verdensdel. Under dit ophold kan du overveje følgende aktiviteter.

Andissamos strand er formet som en lang hestesko lige uden for Sami. Der er nogle små småstensstrande med det mest blå hav når I går rundt på kystlinjen. Der er nogle vandsportsaktiviteter i nærheden af Sami, som tilbyder bananbådture, windsurfing og vandski. Sami ferier er ideelt for familier eller par på udkig efter en afslappende badeferie med masser at se og lave.

Sjældent geologisk fund

Argostoli befinder sig tæt på Sami og byder på en helt unik oplevelse. Her mødes vandet nemlig med kystens klipper, hvorefter det forsvinder ind i et underjordisk reservoir. Der er blevet installeret et vandhjul for at gøre det muligt at indsamle energi og i 1963 blev der tilføjet farve til vandet, så man kunne se hvor det flød hen. Resultatet har været oprindelsen af Melissani Lake, 15 kilometer væk.

Sami er en gammel by, og hvis I tager op på bakkerne, som har udsigt over Sami, så vil I finde mange ruiner, inklusive Kyatis Akropolis og Ayii Fanendes kloster. Ved foden af Ayii Fanandes bakken ligger ”Dragon House; ruiner af en romerske bygning. Melissani Grotte ligger en kort rejse til nord for Sami nær Karavomilos, hvor havet reflekterer væk fra nedhængende drypsten, som skaber magiske kalejdoskopiske effekter.

Tag på bådtur

Området omkring Sami er et af de mest maleriske af sin slags i hele regionen. Når solen skinner er her ofte fyldt med mennesker, da alle tager til stranden eller udforsker kysten. Hvis du gerne vil undgå menneskemængden kan du hyre en båd hos en af de lokale virksomheder og tage på en rundvisning ude på vandet. Herfra kan du udforske kysten på en helt anderledes måde.

Fra Sami går der færger, som tager besøgende til naboøen Ithica og Patras på det græske fastland, som også er perfekt for en dagtur eller en overnatning når i er på ferie i Kefalonia.

Saint Theodorei fyrtårnet

Dette fyrtårn befinder sig nord for Argostoli og er næsten 200 år gammelt. Det blev bygget af de britiske regenter som boede på byen for mange år siden. Stilen er meget dorisk og minder om mange af de gamle templer som findes rundt omkring i landet.

Sami er et fantastisk sted at starte, hvis du gerne vil udforske øerne i det joniske hav. Uanset hvor længe du bliver her vil du opleve, at øens muligheder er noget helt for sig selv.

I vil aldrig have svært ved at finde et sted at tilbringe aftenen i Sami. Hovedgaden er normalt lukket for trafik når det bliver aften, og Sami bliver levende. Der er et stort udvalg af caféer, barer, restauranter og tavernaer, såvel som en masse butikker og supermarkeder, som sælger alt det en ferierejsende kunne have behov for på en ferie til Sami.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sami
clear sky
32.1 ° C
32.1 °
32.1 °
45 %
4.1kmh
0 %
fre
31 °
lør
30 °
søn
27 °
man
27 °
tirs
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Sami
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sami #iSami #VisitSami #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her