Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Samara

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Samara

Der var engang, da Samara var en lukket by, hvor de ikke måtte få udenlandske besøgende. I dag er sagen en helt anden. Med Volga flodens skønhed som komplement til byens historiske steder og vartegn, er det en oplevelse, man ikke bør gå glip af.

Som med mange af de større russiske byer, byder Samara på et ballet- og operateater, der jævnligt har forestillinger, du kan nyde. Du vil også finde en Filharmonisk Orkestersal og 5 teatre til dramaproduktioner. Der er også et antal biografer, der viser film hver dag.

Siden 2000 har der været rivende udvikling i kunstkulturen i Samara. Der er kommet flere kunstgallerier af forskellige størrelser til, der ansporer lokale kunstnere til at skabe storslåede udstillinger af kulturel kunst. Man betoner især samtidskunst i disse tilbud, men du vil også finde historiske værker udstillet.

Flere museer i Samara giver dig også unikke muligheder for at komme på rundvisning. På Cosmic Samara vil du finde udstillinger, der skitserer luftfartshistorien og udviklingen i regionen. En del af udstillingen er en rumfærge, som minder om, hvad USA brugte i over 3 årtier til at deres operationelle missioner i rummet.

Du vil også finde en zoo og et cirkus i byen, foruden museer tilegnet lokal- og naturhistorie.

Samara tjener som uddannelsescenter for Rusland, hvilket skaber unikke muligheder for besøgende, som elsker at komme ud og se sig om. Gør denne by til dit næste rejsemål, så vil du få chancen for at lave fantastiske minder.

Rejser til Samara, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Samara og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Samara Tourist Information Office

Ulitsa Frunze 140
443010 Samara

T: +7 846 207-07-38

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Rusland

#Foodie Rusland Foodie Video Mad i Rusland På grund af Ruslands størrelse er køkkenet varieret og afhænger af den region, man rejser til. Inden for landets grænser...
FAQ Wiki og fakta om landet

Rusland i historiebøgerne

#History Ruslands historie video Historie kort fortalt Ruslands kulturelle oprindelse begyndte oprindeligt i det nuværende Ukraine og Hviderusland. Folket, kendt som østslaverne, opstod i det 3. århundrede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Samara Oblast
overcast clouds
11 ° C
11 °
11 °
67 %
1.7kmh
99 %
man
11 °
tirs
14 °
ons
11 °
tors
12 °
fre
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SAMARA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Samara #iSamara #VisitSamara #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her