Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Samana

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Samana

Samana betragtes som den mest maleriske del af øen Hispaniola og er en uopdaget juvel i Den Dominikanske Republik. Langvarige hvide sandstrande og vidunderlige tropiske blade gør dette til en ekstraordinær destination for din tropiske ferie! Samana er den ideelle oase til din karibiske flugt. Storslåede strande og smukke bugter, der kun opleves via båd, gør Samana til en destination, du vil være taknemmelig for, at du valgte.

Samana er en sjælden perle i Den Dominikanske Republiks krone og giver en mindeværdig ferieoplevelse. Både vegetarer og skaldyrelskere glæder sig over det lækre, forskelligartede køkken, der tilbydes i Samana. Der er også velsmagende kødretter, der vil glæde kødæderen i dig.

For den ultimative Samana souvenir og gave shopping er der en række butikker i Las Terrenas og Samana samt Las Galeras, selvom mange af hotellerne også har gavebutikker, der sælger lokal kunst og kunsthåndværk.

For at opleve det smukke landskab og bredden af ​​Samana skal du leje en jeep til en off-road oplevelse, der er uforglemmelig. Du kan også nyde at tage en sejltur langs kysten for at opdage den tropiske kystlinje. Samana er hjemsted for flere betagende naturlige vidundere og skjulte bugter, der kun kan findes med båd.

Ridning, surfing og vandreture eller campingture natten over er andre populære oplevelser, der er gode at prøve under din Samana-ferie. Besøg det smukke vandfald ved El Limon.

Rincon Beach er et populært sted at svømme, snorkle sejlads og dykke. Udlejning af udstyr er til rådighed, eller tag dit eget udstyr med til sjov i solen!

Hvalsafari bringer også flere ferierende til destinationen for at beundre skønheden i disse storslåede skabninger.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Samana Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Samaná
scattered clouds
30.1 ° C
30.1 °
30 °
74 %
3.1kmh
40 %
søn
30 °
man
30 °
tirs
30 °
ons
29 °
tors
30 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Samana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #Samana #iSamana #visitSamana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her