Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Salisbury

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Salisbury

Salisbury med cirka 40.000 indbyggere er hovedbyen i det regionen Wiltshire. Byens berømte gotiske katedral er en af ​​de smukkeste i England.

Salisbury har udviklet sig by omkring det romerske fort Sorbiodunum. Cynric, konge af Wessex, overtog stedet i 552 og det blev en af ​​de vigtigste byer i det saksiske rige. Normannerne byggede et træslot i 1067. En 53 meter høj katedral blev opført af biskop Osmund mellem 1075 og 1092 og blev udbygget i 1120.

Seværdigheder i Salisbury

I 1217 bad biskop Richard Poore paven om at flytte katedralen til et mere bekvemt sted nær sammenløbet mellem Avon, Nadder, Ebble, Wylye og Bourne Rivers, og dagens Salisbury blev grundlagt. Den nye katedral blev opført mellem 1220 og 1258. Det 123 meter høje spir blev tilføjet mellem 1285 og 1315. Den gamle katedral blev revet ned i 1331.

Det første marked blev afholdt på Salisburys nuværende markedsplads i 1219, og der har været afholdt marked der to gange om ugen (på tirsdage og lørdage) fra 1361 til i dag. Salisbury er en dejlig lille by, velegnet til gåture og shopping. De ældste huse i byen er Russels, bygget i 1306 og John A’Ports, bygget i 1425. Fish Row bag markedspladsen har også nogle smukke traditionelle huse.

Salisbury Cathedral er den mest fremtrædende turistattraktion. Katedralens bibliotek indeholder et af de fire resterende eksemplarer af Magna Carta.

En anden religiøs bygning, der er et besøg værd, er St Thomas’s Church, bygget til katedralarbejdere i 1219 og rekonstrueret i 1400 tallet.

Udflugt fra Salisbury

Stonehenge

Monoliterne i Stonehenge ligger 13 kilometer nordvest for Salisbury. Det er de ældste forhistoriske monumenter i Storbritannien og nogle af de ældste i verden. Ordet Stonehenge kommer fra de gamle engelske ord Stanhen gist, som betyder ‘hængende sten’. Stonehenge er blevet udpeget af Wolrd Heritage Site af UNESCO i 1986 og tiltrækker cirka 700.000 besøgende årligt. Monoliterne er indhegnet for at forhindre grupper i at campere der og risikere at skade stedet.

Stonehenge blev bygget i flere faser, påbegyndt for omkring 5.000 år siden, selvom den nylige opdagelse af mesolitiske posthuller understøtter eksistensen af ​​menneskelig aktivitet på stedet for mere end 10.000 år siden.

Det cirkulære (‘henge’) og den indvendige grøft går tilbage til 3000 f.Kr. Granitstenene i den indre cirkel blev bragt fra Preseli Hills i South Wales omkring 2000 f.Kr. og vejer cirka 4 tons hver. De større sten (megalitter), der gør Stonehenge berømt, blev bragt fra Marlborough Downs omkring 30 kilometer nord omkring 1500 f.Kr. De er lavet af  sandsten og vejer i gennemsnit 50 tons. Det anslås at det ville tage 600 mennesker at trække dem.

Stencirklerne blev konstrueret af det hedenske keltiske folk i bronzealderen til religiøse formål. Stenenes justering har astrologiske betydninger, da de falder sammen med solhverv og jævndøgn. For eksempel, ved midsommerens solopgang og midvinterens solnedgang, passerer lyset nøjagtigt ind i midten af ​​monumentet mellem hesteskoen.

Rejser til Salisbury, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Salisbury og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Salisbury Visitor Information Centre

Fish Row
Salisbury
Wiltshire, SP1 1EJ

T: +44 01722 342860

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Salisbury
light intensity drizzle
15.5 ° C
16.7 °
14.8 °
84 %
3.6kmh
100 %
man
15 °
tirs
18 °
ons
16 °
tors
17 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Salisbury #iSalisbury #VisitSalisbury #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Salisbury
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her