Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Saint Tropez

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Saint Tropez

Der findes intet sted i verden hvor den franske riviera er mere tilgængelig end Saint-Tropez. Byen befinder sig langs Middelhavskysten, en kort dagstur fra Nice. Dens indflydelsesrige kunstscene har introduceret pointillismen, fauvismen, og adskillige andre moderne kunstformer som stadig er i den moderne kunstverden. Du vil blive mødt med store mængder sand og solskin under dit besøg, men der er naturligvis også adskillige andre udforskningsmuligheder.

Saint-Tropez er en af de mest oversete rejsedestinationer på den franske riviera. Byens panoramiske udsigt over Middelhavet har gjort, at Saint-Tropez igennem tiderne har overværet mange historiske øjeblikke og udviklinger. Byen har været alt fra en fiskerby til en militær højborg til den allerførste frigjorte by under 2. Verdenskrigs Operation Dragoon.

Kunstnere flokker hertil i massevis da byen byder på en autentisk mulighed for at udforske Frankrig uden al den glitter og glamour som karakteriserer mange af de andre destinationer rundt omkring i landet. Hvis du er klar på varme strandbesøg og frisk på eventuelt at se en kendt engang imellem, så er du klar til en tur til Saint-Tropez. Læs videre for at finde ud af, hvad du kan indarbejde i din rejseplan.

Tag en tur på stranden og slap af på din egen måde

Siden 1962 har det stort set været en livsstil i sig selv at svømme i bar overkrop. Da konceptet først introduceredes beordrede borgmesteren, at der skulle være helikoptere i luften over stranden for at sikre, at kvinderne var ordentligt påklædte. Nu kan man besøge Tahiti stranden hvis man interesserer sig for muligheden for at nøgenbade, men mange af de private strande langs den 5 kilometerlange kystlinje byder på bedre muligheder for dem som er på udkig efter en lidt mere personlig oplevelse.

Derudover er vandsports også utroligt populære i Saint-Tropez og mange af byens strande tilbyder udstyr til udlejning, heriblandt sejlbåde, kanoer, og windsurfing udstyr. Derudover kan man udleje private motorbåde hvis man gerne vil dykke eller stå på vandski – og det er ikke uhørt, at folk lejer yachts for en dag, forankrer den, og solbader på den mest luksuriøse måde.

Selvom havnen i Saint-Tropez ikke er ligeså proppet nu til dags som den var i det 18. århundrede kan man hvert år i september regne med, at se nogle af verdens største private yachts til byens årlige regatta. Det er en udsigt der vil noget og mange vælger at rejse hertil under regattasæsonen, så hvis det er noget for dig bør du forberede dig selv på, at der nok vil være mange medturister.

Saint-Tropez har en vigtig plads i kunstens historie

Det er ikke generel viden, men Saint-Tropez var rent faktisk inspirationen bag nogle af Matisses, Bonnards, og Marquets mest velkendte mesterværker. Både pointillismen og fauvismen har deres rødder godt plantet her i byen, som efterhånden er blevet hjemsted for mange kunstnere. På Ivan Kunstgalleriet vil du blive mødt med et stort udvalg af malerier og hvis du tager en ekstra slat penge med kan du endda få lov til at tage et af værkerne med hjem.

Dit sidste stop under dit besøg bør uden tvivl være bugten, hvor du kan gå en tur langs alle de gamle kanoner. De fungerer ikke længere og står ubrugeligt bag en stenmur, men udsigten herfra er turen værd i sig selv. Hvis du elsker militærrelikvier og historiske turistattraktioner vil du uden tvivl opleve, at Saint-Tropez kanonerne er en fantastisk destination.

Godt nok er Saint-Tropez en rivieradestination, men det mindsker ikke den autentiske følelse man får ved et besøg hertil. Man behøver ikke være stenrig for at kunne nyde alt det byen har at byde på – de eneste krav er, at man medbringer sig selv, gode mængder solcreme, og evnen til at nyde det dejlige vejr. Resten er op til dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Saint Tropez Tourist Information

Office du Tourisme Saint Tropez
Lotissement Capitainerie Nouveau Port
83990 Saint-Tropez

T: +33 9 64 11 30 02

www: website link

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Bedste seværdigheder i Saint Tropez

Sejl ud for at se kysten.

Igennem historiens gang har Saint-Tropez ageret som en militærlejr og en fiskerby, men den er efterhånden blevet en badeby. Store dele af byens historie kan udforskes på en unik måde med en tur ud på havet, så man kan se kysten fra Middelhavets bløde bølger. Det er en oplevelse du sent vil glemme.

Besøg markedspladsen.

Saint-Tropez er hjemsted for en markedsplads hvor du vil kunne finde stort set alt du leder efter, lige fra håndlavede gaver til smykker til frugt. På trods af den travle atmosfære føles markedspladsen ikke alt for trang. Hvis du tager herud tidligt vil du måske endda kunne finde et bord på en af de nærliggende caféer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintTropez #iSaintTropez #VisitSaintTropez #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SaintTropez
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her