Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Saint Louis

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Saint Louis

St. Louis betragtes som det sted, hvor det østlige USA møder den vestlige del af landet. Det er symboliseret med Gateway Arch, et vartegn, der er 192 m højt og er bygget af rustfrit stål. Det er den højeste bue i verden og det største menneskeskabte monument på den vestlige halvkugle.

Fordi det er et vejkrydsfællesskab, er kulturen i St. Louis ret varieret. Der er franske, tyske og italienske påvirkninger, der kan findes i hele byen. Flere vigtige religiøse steder, såsom Cathedral Basilica of St. Louis, kan også turneres. Fordi der er så mange forskellige perspektiver, skal du ikke blive overrasket, hvis det første spørgsmål, du bliver spurgt, er: “Hvor gik du i skole?”

Svaret giver nogen mulighed for at forstå mere af, hvem du er, så dine behov kan imødekommes mere effektivt.

St. Louis har en unik kulinarisk kultur, der ikke kan ignoreres under et ophold i byen. Fra klæbrige smørkager til St. Louis-pizzaen, der indeholder Provel-ost på en tynd skorpe, er der stærk vægt på at bruge lokalt producerede bæredygtige produkter i spisestederne og restauranterne, der findes i hele byen.

For dem der elsker en god museumstur, er St. Louis Art Museum et af de bedste, USA tilbyder. Det kan findes i Forest Park-området i byen. Grundlagt i 1881 er det i øjeblikket vært for 11 forskellige områder at udforske med over 30.000 værker i sin permanente samling. Van Gogh, Money, Matisse og Gauguin er fremtrædende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Missouri Tourism

Missouri Division of Tourism
P.O. Box 1055
Jefferson City, MO 65102

T: +1 573-751-4133

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Saint Louis
broken clouds
29.2 ° C
30.8 °
27.6 °
80 %
1.8kmh
75 %
tors
37 °
fre
32 °
lør
27 °
søn
29 °
man
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Branson
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintLouis #iSaintLouis #VisitSaintLouis #Missouri #VisitMissouri #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her