Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Saint Johns

Antigua og Barbuda

#Antigua and Barbuda Rejser til Antigua og Barbuda Skønt landet er opkaldt efter dets to største øer, omfatter Antigua og Barbuda flere mindre øer, der udgør...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Saint Johns

Smukke Antigua og Barbuda ligger bare og venter på at blive udforsket. Byen St. Johns, som først blev koloniseret i 1632, har været disse øers administrative center lige fra begyndelse. Den blev også regeringssæde, da de fik fuld uafhængighed i 1981. Denne historie har bidraget til at gøre byen til en af de mest kosmopolitiske steder i hele økæden, de Små Antiller.

Byen er designet til at være et fritidssted. Du vil finde adskillige klubber, der danner grundlaget for byens travle natteliv. Du kan spille hasard, hvis du vil. Det kan være sjovt at prøve nogle af retterne på de lokale restauranter eller finde nogle lokale, der vil fortælle dig om deres dagligdag. Folk samles om uformelle cricket kampe og meget mere.

Du vil finde, at luften i Saint Johns er fyldt med lyde af Calypso. Der er ofte dans, sommetider endda spontant, mens du er ude og gå på opdagelse. Det er vigtig en fascinerende kultur og oplevelse. Det årlige karneval afholdes i Saint Johns sidst i juli og strækker sig til først i august. Du kan se frem til mere dans, mere musik, og flere af dine foretrukne cocktails eller drikkevarer.

Og så er der strandene, du kan nyde. Dickenson Bay er den mest populære, og er den typiske billedskønne caribiske strand, der indbyder dig til at gå på opdagelse. Pigeon Point er en af områdets vigtigste offentlige strande, mens man kan nyde hele 3 strande i Ffryes Bay. Alt i alt er der 365 strande at nyde rundt omkring i Saint Johns – en for hver af årets dage.

Og det er derfor, dette måske er et af de bedste feriesteder, Caribien har at byde på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Antigua og Barbudas turistkontor

#Touristboard Antigua and Barbuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #AntiguaAndBarbuda #visitAntiguaAndBarbuda #iAntiguaAndBarbuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Saint Johns
broken clouds
29.5 ° C
31.1 °
28.3 °
78 %
0.9kmh
75 %
søn
31 °
man
34 °
tirs
33 °
ons
35 °
tors
34 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SaintJohns
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AntiguaAndBarbuda #SaintJohns #iSaintJohns #visitSaintJohns #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her