Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Saint Barthelemy

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Saint Barthelemy

Saint Barthelemy, sommetider forkortet til St. Barts på engelsk, ligger sydøst for St. Martin og nord for St. Kitts. I mange år var denne franske øgruppe også en del af Guadaloupe-sammenslutningen, til 2003, da øen stemte for at blive selvstændig.

Den er omgivet af rev, der ligger på lavt vand, og hvis du kommer på besøg, vil du kunne nyde det varme vejr, smukke strande og masser af vandreture.

Med over 300 dages solskin om året er Saint Barthelemys 14 strande det the perfekte feriested. De er allesammen fyldt med rent hvidt sand, og de er åbne for offentligheden uden betaling. Selv i vintermånederne er der plads nok på strandene til alle.

Vandsport er en typisk måde at fordrive tiden på under et ophold på øen. Der er flere gode dykker og snorkling steder at udforske. Ture i undervandsbåd er også en mulighed og er den perfekte løsning, hvis man ønsker at se forliste skibe og havdyr uden at blive våd. Surfing, herunder kitesurfing og windsurfing, er altid populært.

Hvis du gerne vil nyde en fuld dag på vandet, bør du overveje en dybthavs-charter, så du kan komme lidt ud at fiske. Der er tun, sværdfisk og mange andre mulige fangster på Saint Barthelemy. Hvis du ikke har lyst til at fiske, kan du prøve en halv- eller heldagstur med katamaran eller sejlbåd, hvoraf nogle kan tages ved solnedgang.

Der er også masser af shopping terapi, hvis det er det, du mangler. På Saint Barthelemy vil du finde god mad, fine strande og en fremragende atmosfære. Kom hertil, så kan du blive fristet til at blive her permanent.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Gustavia

#Gustavia Visit Gustavia Gustavia ligger på St. Barts og er hovedstad på øen og giver besøgende adgang til de mange strande og vandmuligheder, der er tilgængelige. Først...

Godt at vide

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Saint Barthelemys turistkontor

#Touristboard Saint Barthelemy Tourism Authority 16 Rue Samuel Fahlberg 97133 Gustavia T: +590 590 27-8727 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #SaintBarthelemy #visitSaintBarthelemy #iSaintBarthelemy #touristinformation #touristoffice #touristboard

Vejr og vejrudsigt

Saint Barthélemy
broken clouds
29.5 ° C
29.8 °
28.6 °
78 %
2.7kmh
68 %
søn
29 °
man
27 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SaintBarthelemy
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintBarthelemy #VisitSaintBarthelemy #Americas #Caribbean #TouristInformation #Adventure #Holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her