Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Safaga

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Safaga

Forbløffende rev at udforske, fantastiske kite- og vindsurfingforhold, uendelige strande med sorte og guldklitter, en kulturel dagstur til Mons Claudianus, hvor der ligger resterne af et romersk stenbrud, freden og roen ved Safaga.

Port Safaga, der engang var en lille havneby, der eksporterede sit rigelige fosfat til resten af ​​verden, er vokset til et stort turiststed på Rødehavet! Og en verdensberømt vandsportdestination; det har endda været vært for verdensmesterskabet i Rødehavet i 1993 i windsurfing; drage og windsurfing i Safaga er virkelig noget andet!

Safaga har et behageligt klima året rundt, men de bedste tider for at besøge Safaga er bestemt månederne fra februar til juni og september til november, hvor temperaturerne varierer mellem 25 C og 30 C. Dykkere vil også blive fristet til at komme i varmere sommermåneder, når vandtemperaturen når toppe på ca. 28 C. Folk kommer til Safaga fra hele verden for at nyde solen, havet og de spændende vandaktiviteter, der tilbydes, herunder dykning Abu Kafan-revet, Panorama-revet , Ras Umm Hesiwa og Sharm El-Naga, men de kommer også til de helbredende egenskaber ved denne paradisiske Rødehavsdestination.

Faktisk gør de sorte sandstrande, byens rene og sunde klima og det meget saltvand i Rødehavet Safaga til et perfekt feriemål for dem, der lider af sygdomme som psoriasis eller reumatoid arthritis. Safaga siges at være et af de bedste steder i verden til helbredelse af psoriasis. Book en wellness-ferie på Menaville Resort & Spa i Safaga for at opleve byens miljø helbredende egenskaber.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Egypt
few clouds
27 ° C
28.5 °
25.1 °
68 %
2.2kmh
20 %
fre
27 °
lør
25 °
søn
14 °
man
15 °
tirs
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #Safaga #iSafaga #visitSafaga #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Safaga
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her