Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Rüdesheim am Rhein

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rüdesheim am Rhein

Rudesheim am Rhein, ofte bare kaldt Rudesheim, befinder sig i Oberes Mittelrheintal og er en smuk vinby. Som del af Oberes Mittelrheintal er Rudesheim på Verdensarvslisten og af denne grund er byen det andet mest besøgte sted i hele Tyskland.

Kelterne var de første dig bosatte sig i byen. Senere hen er byen blevet påvirket af den romerske indflydelse, så der er nogle fantastiske attraktioner at besøge i Rudesheim. Hver dag er en god dag til at tage på udforskning.

En af de mest unikke museer i verden ligger i Rudesheim

Tysklands første museum har fokus på datalagrende musikinstrumenter og befinder sig i Rudesheim. Selvom museet kun har en størrelse på 400 km2 er det stadig et interessant sted at besøge. Her kan du få et indblik i historien bag musikinstrumenter som spiller automatisk og institutionens orkestrion er yderst spændende. Fire århundreders musik fra denne niche industri er på udstilling på dette museum og den seksstrengede violina spiller konstant.

Hvis du er ude efter en lidt mørkere oplevelse, så tag en tur på det middelalderlige torturmuseum, hvor du kan se en lang række instrumenter som engang brugtes til at torturere folk. Her kan du eksaminere en lang række gamle metoder og for at gøre det mere visuelt har museet valgt at bruge mannequiner for at vise hvordan torturinstrumenter brugtes. Dette er det perfekte sted at udforske menneskehedens mørkere side, da der er alt fra stole som driver metalpinde ind i kroppen til en simpel træpind ved et lejrbål.

Efter at have udforsket historiens mørkere side giver det mening at træde ud i lyset. Niederwald Landsskabspark er et fantastisk sted at besøge en solrig eftermiddag. Gå en tur rundt i parken og nyd den åbne plads, men glem ikke at besøge Niederwalddenkmal, hvilket er et monument som fejrer grundlæggelsen af det tyske rige efter den fransk-preussiske krig. Monumentet er 38 meter højt og repræsenterer tyskernes sammenhold.

Rejser til Rüdesheim am Rhein, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Rüdesheim am Rhein og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Rüdesheim am Rhein

Rüdesheim Tourist AG
Rheinstraße 29 a
65385 Rüdesheim am Rhein

T: +49 06722 90615-0
F: +49 06722 90615-99

www: Website Link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Populære Europæiske julemarkeder

Populære Europæiske julemarkeder Julemarkeder er populære rundt omkring i Europa, her kan du se vores forslag med oplysninger om nogle af de mest kendte og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rüdesheim am Rhein
clear sky
20.4 ° C
22.2 °
15.7 °
65 %
1.8kmh
0 %
søn
32 °
man
24 °
tirs
31 °
ons
30 °
tors
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
RudesheimAmRhein
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#RüdesheimAmRhein #iRüdesheimAmRhein #VisitRüdesheimAmRhein #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her