Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rovinj

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Rovinj

Når man tænker på Rovinj er det svært at undgå romantiske forestillinger om et kommende besøg. Denne lille by der ligger i Istrien har, med dens fiskerihavn og badeby atmosfære, store forhåbninger om at levere præcis den afslappende oplevelse du har brug for. Der skal ikke mere til end et vindstød fra Adriaterhavet før man føler at man har fået pustet nyt liv i sig og bliver nødt til at opleve noget.

Temperaturerne i Rovinj er stort set altid perfekte og i sommermånederne kan man forvente helt op til 10 timers solskin hver dag. Er du klar på at nyde denne smukke by ved havet? Byen blev oprindeligt indtaget af romerne og hvad der ikke går op for mange er at denne integrerende del af det Byzantinske Rige var en ø, fremfor en halvø, indtil den smalle kanal blev udfyldt i det 18. århundrede.

Rovinjs strande har en enestående naturlig skønhed

Noget af det bedste ved et besøg i Rovinj er at byens strande alle er forskellige og dette betyder at alle og enhver kan finde én strand de vil elske. Nogle af strandene virker som om de måske kunne være svære at nå ud til, men på den anden side er der en vis glæde i at finde en lille, gemt bugt efter en vandretur i de smaragdgrønne bølger. Der findes også brede, lange strande som passer perfekt til familier og på mange af strandene er det mulighed for at deltage i vandsport. Hvis du har lyst kan du finde dit eget sandsted og lege at du ejer stranden for en dag. Valget er dit.

Mange af Rovinjs strande er certificerede Blå Flag strande, hvilket betyder at de er rene og velholdte. Scaraba stranden er smuk på en barsk og naturlig måde og befinder sig kun tre kilometer fra midtbyen. Her er der kun mindre sandsteder, men der er til gengæld mange vandremuligheder såvel som muligheden for at sidde i skyggen af et træ.

Hvis du befinder dig i midtbyen, så bør du tilbringe en stund på den enkle, nydelige Monte strand. Denne strand ligger på vestkysten, lige ved et småt indløb med masser af rullesten. Gå blot ned af trinene fra bymuren og nyd denne lille strand. Det vælter ind med folk på sandområderne, så det gælder om at være der i god tid. Ønsker du en klassisk strandoplevelse anbefaler vi dog Lone bugten som man kan gå til på 15 minutter, næsten uanset hvor man er.

Rovinj øhav er utroligt spændende!

For fuldt ud at nyde alt hvad Rovinj har at byde på bliver du nødt til at forlade landet til fordel for en oplevelse på eller i vandet. Din rejse begynder med en sejltur i det omgivende øhav. Hop bare på en af de mange turistbåde i området, tag dit kamera med, og vi garanterer at det vil være en oplevelse for livet. Bølgerne kan dog blive lidt urolige, så husk dine stærke hav ben.

Øhavet har efterhånden været mange sømænds mareridt, takket være de gemte, stenede rev som har fået en lang række skibe til at gå ned igennem tiderne. Heldigvis for os er dette ensbetydende med at der er mange dykkermuligheder at nyde. En af de bedste oplevelser er vraget af ”Baron Gautsch”, da korallerne er begyndt at sætte sig fast på skibets skrog og vandet for det meste er krystalklart.

Derudover er Red Island og Island of Maskin også gode muligheder når det gælder om at udforske området. De forskellige øer har forskellige udsigter at byde på.

Foretrækker du landbaserede oplevelser?

Noget af det bedste at gøre når man besøger Rovinj er at leje en cykel så man kan cykle ud for at udforske kysten. Der findes mange stier som både fører ud til vandet og tilbage til byen, hvorfra man kan nyde skovens smukke baldakin mens man cykler. Disse stier fører derudover også til nogle af Rovinjs ældste ruiner og nogle af de udsigter du mødes med på turen kan kun ses af andre cyklister eller vandrende.

Hvis du en dag befinder dig i den gamle bydel bør du tage til tops i tårnet i St Euphemia kirken. Fra toppen får man en fantastisk udsigt over hele området, inklusiv de forskellige marinaer og øer i nærheden, så det er velsagtens en af regionens bedste udsigter. Den gamle bydel har i sig selv meget at byde på, med smalle, brostensbelagte gader, markedsboder med lokalt håndværk på udstilling, og forskellige kunstværker. Her i nærheden af midtbyen kan man få en afslappende dag til at gå.

Derudover vil du måske nyde at tage ud af byen for en stund, for at udforske den gamle landsby, Monkodonja. Hele området er fyldt med ruiner som indtil videre har bestået tidens test. Her kan man udforske de smalle gange med relativt velholdte dæksten samt de brede og ekspansive marker. Det er det perfekte sted at passere kølig, solrig eftermiddag.

Med en lang række fantastiske spisesteder, informative museer, og afslappende strande at nyde er Rovinj et pragteksemplar af en by der både tilbyder romantik og afslapning. Om du mest er til ferier sprængfyldt med oplevelser eller cocktailbarer hvor du kan blive forkælet dag ud og dag ind, så har du fundet det rette sted. Indarbejd vores idéer i din rejseplan for at sikre at du nyder hvert sekund af turen. Tag på fisketur, kig på nogle fugle, og husk at tage et kamera med så du altid vil kunne gense Rovinjs betagende udsigter!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Rovinj Tourist Information

Trg na mostu 2
52210 Rovinj

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Kroatien

#Kroatien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Kroatien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hotel & Apartment Rovinj

#Rovinj Best hotels Rovinj sights Rovinj er en af ​​de mest romantiske byer i Kroatien, som ofte kaldes "nordens perle". Lige fra første øjeblik vil du blive...

Hvad spiser man i Kroatien

#Foodie Kroatien Foodie Video Mad i Kroatien Køkkenet i Kroatien er utroligt varieret, fordi det stammer fra to meget forskellige kulturelle baggrunde. På grund af sin lange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rovinj
broken clouds
19.3 ° C
19.9 °
19.1 °
88 %
5.5kmh
73 %
ons
23 °
tors
24 °
fre
24 °
lør
24 °
søn
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Rovinj #iRovinj #visitRovinj #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ROVINJ
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her