Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Rotterdam

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rotterdam

Udover at være en af de største byer i Holland har Rotterdam også en af de største havne i hele verden. De fleste indser ikke at byen fik sin fremtrædende plads takket være dammen som blev bygget på Rotte floden i det 13. århundrede.

Byen har adgang til Nordsøen og vandveje som flyder igennem hele Europa og af denne grund er kaldenavnet ”Europas Gateway” yderst passende for denne smukke, metropolske by. Den vægt som Rotterdam lægger på kultur udstilles igennem hele byen og er en af de mest spændende aspekter ved et besøg.

Er der terningehuse? Som faktisk er lavet af terninger?

En af de mest dynamiske ting du vil se i Rotterdam er terningehusene som blev designede af et selvstændigt samfund indenfor byens område. De 39 terningehuse er beboede og da de er så populære at besøge lavede en af ejerne sit hus om til et moderne beboelsessted til udstilling. Der er tre etager i hvert hjem og den øverste etage bruges ofte som et haveområde. Takket være Stayokay som har omdannet et af husene til et hostel kan du endda tilbringe en nat i et af husene.

En af de andre store turistattraktioner i byen er Euromast som blev bygget i 1960 og er mere end 600 fod højt. I kragereden på toppen af bygningen er der en observeringsplatform og en restaurant som er god hvis du ikke har noget imod at bruge lidt flere penge på at spise tættere på himlen.

Der er mange velkendte museer i Rotterdam

Da kultur er på forkanten af alt det Rotterdam byder verden på er byens museer nogle af de bedste verden har at byde på. Et af disse museer er Museum Boijmans Van Beuningen, byens primære kunstmuseum. Selvom meget af den originale samling blev ødelagt i en brand i det 19. århundrede udstiller der stadig fremtrædende kunstnere såsom Monet, Dali, og Pieter Bruegel den ældre.

Maritime Museet i Rotterdam giver et fantastisk indblik i regionens flådehistorie. Museet blev grundlagt i 1873 af Prins Henry og når man kombinerer et besøg med den udendørs Havne Museum kan man umuligt undgå at få en fantastisk dag. Sørg for også at få en rundvisning i Buffel, hvilket er et jernklædt ram skib fra det 19. århundrede. Brug en dag på at udforske havneområdet – du vil umuligt blive skuffet.

Seværdigheder i Rotterdam

3 x arkitektur

Her kan du se Europas første skyskraber kaldet ”Det Hvide Hus” på 10 etager, bygget i Jugendstil.  Se derefter de berømte kubehuse, der rejser sig i Rotterdams centrum. De 40 konventionelle huse er vendt 45 grader, og her leges der med både farve og geometriske former i gadebilledet. Som kontrast til den nyere arkitektur kan du se nærmere på Rotterdams smukke sen gotiske kirke Sint Laurenskerk.

Ud i haven

Midt i al denne arkitektoniske sammensurium kan du nyde den afslappende natur i Trompenburg haverne. Haverne rummer et væld af forskellige træer, buske, og planter.

Club Corso

Rotterdam kendte klub er natklubben Club Corso, der med et bredt program kombinerer nat- og kulturliv, og præsenterer dig for bl.a. hip hop, Electro, teater og kunst i et spændende mix.

Rejser til Rotterdam, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Rotterdam og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Rotterdam Tourist Information

Rotterdam Info
Coolsingel 195-197
3012 AG Rotterdam

T: +31 10 790 01 85

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Nederlandene

#Foodie Nederlandene Foodie Video Mad i Nederlandene Det hollandske køkken er kendetegnet ved at være solidt og mættende. Som et resultat af landets kystlinje er fisk og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Nederlandene i historiebøgerne

#History Nederlandenes historie video Historie kort fortalt Tre stammer, Belgae, Batavii og Frisii, er de første kendte indbyggere i det nuværende Nederlandene. Disse grupper levede en relativt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rotterdam
clear sky
16.4 ° C
17.2 °
15.5 °
73 %
2.1kmh
0 %
søn
16 °
man
20 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rotterdam
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Rotterdam #iRotterdam #VisitRotterdam #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her