Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Rostov-on-Don

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Rostov-on-Don

Med sin beliggenhed ved Don flodens dal har Rostov-on-Don altid spillet en vigtig rolle i handel i denne del af Rusland. Byen voksede sig for alvor stærk i det 18. århundrede og har været kendt som et vidunderligt og eventyrligt sted lige siden.

Tag dig tid til at nyde udsigterne fra Don flodens udkigspunkt og de mange broer som befinder sig indenfor byens grænser. Du vil hurtigt finde ud af, hvorfor så mange er blevet lokket til denne smukke by igennem århundrederne.

Der er mange udflugtsmuligheder for folk som vælger at drage til Rostov-on-Don. En af disse mange muligheder er en tur med dampskib, hvor man kan se hele regionen fra en unik vinkel og samtidig lære lidt om to århundreders lokalhistorie.

Derudover bør du også overveje et besøg til Rostov Zoo og det lokale cirkus mens du udforsker byen. De lokale basarer er et vidunderligt sted at stoppe og opleve den lokale kultur – og de forskellige fiskemarkeder vil uden tvivl minde dig om at gå på jagt efter en restaurant.

En af de ældste bygninger i området er Holy Cross Church. Denne forhenværende kirke blev bygget i det 18. århundrede og forvandlet til et museum for forholdet mellem Rusland og Armenien i 1972. Senere hen, i år 2000, blev det igen forvandlet til en armensk discipelkirke. Dens grønne kuppel strækker sig op mod himlen og byder dig velkommen.

Rostov-on-Don er et sted hvor du kan se en anden side af Rusland. Planlæg et besøg hertil så du kan tilfredsstille en del af din evige vandrelyst.

Rejser til Rostov ved Don, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Rostov ved Don og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Rusland

#Foodie Rusland Foodie Video Mad i Rusland På grund af Ruslands størrelse er køkkenet varieret og afhænger af den region, man rejser til. Inden for landets grænser...
FAQ Wiki og fakta om landet

Rusland i historiebøgerne

#History Ruslands historie video Historie kort fortalt Ruslands kulturelle oprindelse begyndte oprindeligt i det nuværende Ukraine og Hviderusland. Folket, kendt som østslaverne, opstod i det 3. århundrede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rostov-on-Don
broken clouds
10.1 ° C
10.1 °
10.1 °
72 %
0.9kmh
63 %
ons
19 °
tors
22 °
fre
22 °
lør
25 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ROSTOV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#RostovOnDon #iRostovOnDon #VisitRostovOnDon #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her